2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ترو خدا اگ کسی میدونه راهنمایی کنه شوهرم ده روز پیش مریض شد یه روز تب شدید گرفت ما شیش ماه تو اقدامیم قرار بود بره اورولژی  الان گوگل خوندم تب اسپرم ضعیف میکنه گفت تا 45روز به حالت اولیه بر نمیگرده بنظرتون بره اولورژی یا الان نتیجه دقیق نمیشه یا اصلا راسته اسپرم خراب میکنه 

آره شنیدم تو ی گروه خانمه دو تا انتقال داده بود تو ۱۱ هفته رفت سونو گفتن سه قلوه بر اثر تقسیم سل ...

برام دعا کنید بچه ها .هفت روزه انتقال دادم یه جنین داشتم.وای اکه دوقلو بشه خدا نوکرتم عالی میشه

آخه نه میگم ممکنه مثلا تو سونو قلب بگن یکیه بعدش دوتا بشه🤣 میگم نکنه واس منم تقسیم سلولی شده

پاییزه تایپک های قبلتو خوندم گفتی پردیود شدم الان بارداری ؟ای خدا چ خوشحال شدم

دکتر که جواب نمیده تلفنی منم همه کلیک کردن روم نمیتونم برم مطب  همین الانش شک کردن من تو اقدامم ...

اما فکر نکنم ربطی به اسپرم داشته باشه ها .ببین خوده خرنوب یا شربت خرنوب روزی دو لیوان بده همسرت بخوره تقویت میشه 

پاییزه تایپک های قبلتو خوندم گفتی پردیود شدم الان بارداری ؟ای خدا چ خوشحال شدم

آره باردارم😍

ولی بعد ۴ تا سقط 

و خیلی استرس دارم 

هر روز آنوکسا میزنم و شیاف و....داروی دیگه

دل درد و‌کمر دردم گاهی میاد سراغم

واسم دعا کن بسلامت تا آخر برسم