2777
2789
عنوان

مچ پسر عمه مو گرفتم آی دلم خنک شد

214 بازدید | 10 پست

اقا ما ی پسر عمه داریم که ۴سال ازم بزرگه ی زمانی بهم علاقه داشت  ی روز بهم پیام داد که علاقه دارم بهت  

فعلا رل باشیم تا بعد 

منم قبول نکردم چون حالم ازش به هم میخوره عمه م عفریته س افعییییییی عه برا خودش 😂😂

از وقتی قبول نکردم از این رو ب اون بازدید شد 

گفت باید ب دایی بگم سرکه بگیره برات ترشی تو بندازه 

(مح ۲ ته دختر عمه دارم که هم سن من هستن ۲۱ ۲۲ سالشونه ازدواج کردن) اونارو کوبید سرم که تو هنوز ازدواج نکردی . برو خدارو شکر کن من میخوامت وگرنه کی تورو می گیره  خلاصه منم بلاک و اینا 

این داستان برا ۴۰۲هست

مرداد۴۰۲  شماره ناشناس  بهم پیام داد

گفتم کی هستین معرفی کن خودتو 

اتفاقا اسم یکی از پسر های همسایه مونو برد گفت دوستِ پسر همسایه تونم جلو در خونه تون دیدم تون قصد آشنایی دارم 

منم خلاصه ی کوچولو باور کردم 

من رفته رفته از طرز چت فهمیدم چقد شبیهههههه پسر عممه  بعد ک دقت کردم دیدم آخرین بازدید هاشون فقط یکی دو دیقه اختلاف داره انقد خنگ و تابلو 🤣🥴

ادامه شو میگم

خلاصه رفته بود عکس از پروفایل یکی دیگه ورداشته بود

من که فهمیدم پسر عممه

خیلی اتفاقی رفتم توی ایسنتا اسم و فامیل شو سرچ کردم پیج واقعی پسره رو آورد  بهش گفتم یکی با عکسات اینکارو کرده

پسر عمه م و این توی باشگاه ک فوتبال بازی میکردن دورادور همو میشناختن

خلاصه ب پسره گفتم بره بهش بگه به چه حقی اینکارو کردی و اینا قشنگ خجالت زده ش کنه ک انجام داد دلممم خنک شد ☺️☺️☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون پسره دقیقا رفیق صمیمی اکسم بود 😑🙂

خیلی چهره خوب و اخلاق خوبی داره 

ولی چون میدونی ک اکسم رفیقشه کلا  توجه نکرد از ی تایم ب بعد 

و دقیقا روز تولدمون یکی بود 

موفرفری بود  و منم عاشق پسر موفرفری  

حیف شددددد

پسر عمت چیزی نگفت بعدا بهت؟

خخخخ به اون پسره گفته بود ک ب خود من چیزی نگه 

ولی نمی‌دونست که من کلا از اول نقشه رو چیدم 

بعد باز پرو بازی در آورد  ب روش آوردم  

رفته بود ب پسره گفت جرا گفتی  اون پسره اومد بع من گفت گفتی آخر سر بهش منم گفتم حقش بود