2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون ماهی دوتا ستم بفروشه هم ب سودش میرسه هم حقوق شما 

پس نگران اون نباش 

اما سعی کن شغلی پیدا کنی ک تو رو ارتقا بده نه اینکه عمرتو هدر بدی وقتتو بگذرونی حتی اکه پولش خوب باشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره.دنبال یه همچین شغلیم،یه عکاسی هم هست،نزدیک محل زندگیمه، ولی نمی‌دونم کارش چجوریه میترسم از پیش ...

الان چه کاری گفته انجام بدی؟ تو عکاسی چه کارایی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
الان چه کاری گفته انجام بدی؟ تو عکاسی چه کارایی؟

اگ مشتری بیاد براش توضیح بدم راجع ب کارامون،قیمتامون،

تو عکاسی نمی‌دونم والا، البته عکاسی چون معرفش آدم درستی نیست نمیخام برم،عکاسه رفیقشه. 

اگ مشتری بیاد براش توضیح بدم راجع ب کارامون،قیمتامون، تو عکاسی نمی‌دونم والا، البته عکاسی چون مع ...

پس اگه میخوای همونجا بمون فوقش کار بهتر پیدا کنی میری البته نمیدونم کار پیدا کنی هر موقع بگی میخوام برم میزاره یا باهات قرار داد داره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
پس اگه میخوای همونجا بمون فوقش کار بهتر پیدا کنی میری البته نمیدونم کار پیدا کنی هر موقع بگی میخوام ...

نه اینطور قرار داد رسمی نداره، میگم تا وقتی کاری پیدا شد همینجا هستم، ولی اینجا خوبیش اینه محیطش امنه،مزاحمتی چیزی نداره