2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش منم تو مبل فروشی کار میکنه فوق لیسانس داره ب خاطر اعتراضات دانشگاه کلاس تشکیل نشد بهتر از هیچیه ۴ تومن میگیره ماهانه 😁👍تو هم بشین از سکوت لذت ببر

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
شاگرد هستید؟ اگه برید یه شغل فنی بی۰شتر سرگرم می شید..چیزایی مثل مکانیکی و سیم پیچی

درسته مرد ریخته تو سایت ولی هنوز به این مرحله نرسیدیم که مردا غالب باشن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ولی معذبم بازم

خودش لابد یه چیزی میدونه که نیرو گرفته بالاخره

ولی سعی کن کتاب بخونی در مورد فروش

در مورد مشتری و کسب و کار و ...‌

اولین کارته ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شاگرد هستید؟ اگه برید یه شغل فنی بی۰شتر سرگرم می شید..چیزایی مثل مکانیکی و سیم پیچی

مکانیکی و سیم پیچی واسه خانم؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

دخترم،دانشجوام اینم ب شانس آوردم پیدا کردم، دلم میخواست یه کاری انجام بدم ک سرگرم باشم،ولی اینجوری بدتره

خودش لابد یه چیزی میدونه که نیرو گرفته بالاخره ولی سعی کن کتاب بخونی در مورد فروش در مورد مشتری و ...

اره تا بحال تجربشو نداشتم،

همش با خودم میگم یه کار دیگ پیدا کنم برم سر ی شغل دیگه،

کلا بازار همینه الان منم تو مغازه ی خواهرم کار میکنم همش یا سرم تو گشیه یا کتاب میخونم یا بافتنی مشتری نیس

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
دخترم،دانشجوام اینم ب شانس آوردم پیدا کردم، دلم میخواست یه کاری انجام بدم ک سرگرم باشم،ولی اینجوری ب ...

اهان..اره ادم معذبه خوب..نمی دونم..مثلا اگه بری تو لباس فروشی یا لوازم التحریری فروشندگی به نظرم بهتره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اهان..اره ادم معذبه خوب..نمی دونم..مثلا اگه بری تو لباس فروشی یا لوازم التحریری فروشندگی به نظرم بهت ...

اره.دنبال یه همچین شغلیم،یه عکاسی هم هست،نزدیک محل زندگیمه،

ولی نمی‌دونم کارش چجوریه میترسم از پیش بر نیام