2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر.

بنده دانشجو‌ ام میخواستم صحت یه مطلب علمی رو در محدوده کاربرای نی نی سایت بسنجم.

ممکنه به دلایلی این تاپیک خیلی دیده نشه و شرکت کننده کم باشه ولی شمایی که میبینی لطفا دو قدم کوچیک جهت گسترش علم و اطلاعات اطلاعات خودتون و بقیه بردارید مطمئن باشید تاثیرش توی زندگیتون دیده میشه، یکی اینکه تا آخر بخونید و شرکت کنید، دومی اینکه لطفا با بقیه به اشتراک بذارید و از بقیه دوستاتون هم بخواید شرکت کنن تو این نظرسنجی.

سوال؟اگر خوابگاهی هستید، زمان حدودی پریود شما و هم اتاقی هاتون نزدیک به هم هست؟

و اگر تو خونه هستید، زمان حدودی پریود شما و مادرتون یا خواهراتون(اگه دارید)نزدیک به هم هست؟

لطفا حین پاسخ دادن سن خودتون و اینکه اهل کجا هستید رو هم ذکر کنید.

با تشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 26 ساله یادمه تو خوابگاه 3 نفر بودیم پریودمون خیلی نزدیک به هم بود کلا بیشتر از سه چهار روز اختلاف نداشت 

تو خونه هم منو خواهرام دقیقا تو یه تاریخ پریود می‌شدیم تموم شدنش متفاوت بود.   

🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺
ارتباط چی رو با چی میخوای بسنجی؟

یه سری مواد هست به نام فرومون

دانشمندا وجودش رو توی یه سری حیوانات مثل زنبور،گربه،مورچه،مار و... کشف کردن و همچنین کارکردش رو

توی انسان وجودش اثبات نشده اما مشکوک هستن به اینکه توی مسئله شروع زمان پریود خانمایی که توی یه محیط زندگی میکنن دخالت داره

ببین این همه خانم آشنا دور و بر ادم هست بالاخره با یکیشون هم زمان میشی دیگه اونم مشخصا میگی، با هر خ ...

خب خیلی از چیزایی که به ظاهر تصادفی هستن در واقع تصادفی نیستن و یه دلایل و علت های خاصی پشتشه، که اگر اون دلایل کشف بشن میتونه خیلی از مشکلات رو حل بکنه و یا کلیدی باشه برای حل بقیه معما ها

اینجوریه که طی قرن ها علم پیشرفت میکنه

کنجکاو باشید!❤

عزیزم قبلا درمورد این موضوع تحقیق شده ومیشه گفت علمی هست

بله من دانشجوبودم وقتی خوابگاه پبش دوستام بودم زمان پریودم تغییر میکرد برمیگشتم خونه تقریبا نزدیک به مامانم میشد

بعضیامیگن تغییرات اب و هوایی هم تاثیر داره