2777
2789
کاش میومدین از تجربه هاتون و اینکه آیا نتیجه گرفتین پیش این خانم میگفتید

اصلا اسمشم نشنیدم خاهر خودم پیش کس دیگ رفت برا اون خوب بود ولی هرمی میگ فلان وارو  کنید دارو اینا اگه سر خود میدن استفاده نکنید

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من یکیو میشناسم کارش واقعا خوبه

کیه عزیزم؟ 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم برای اصلاح مزاج ولی اون بهم داروی پسردار شدن داد هزینشونم خیلی شد 

پسر شد؟ 

هزینش چقدر شد حدودا؟ 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
کیه عزیزم؟ 

بیین تنها کارش بارداری نیست @mobaa_fengshoii همه مار میکنه و بارداری بزا کسایی ک نابارورن

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
میشه اگه رفتی بعدش بیای اینجا بگی چطوری بود خوشت اومد ازش چیا داد بهت

عزیزم میگم که من اصلا راضی نبودم و توصیه نمیکنم . منی که اردیبهشت پارسال عکس رنگی دادم و سالم بودم . از مهر ماه تا بهمن ماه رفتم پیش ایشون که نتیجه نگرفتم که بماند فیبروم در آوردم و عکس رنگی دو روز پیشم هم مشخص شد لوله چپم مسدود شده . دیگه شما خود دانی میخوای بری یا نه 

میشه اگه رفتی بعدش بیای اینجا بگی چطوری بود خوشت اومد ازش چیا داد بهت

من الان بین دوراهی گیر کردم نمیدونم برم یا نه ؟

میخوام از آرزوی بزرگمون بگم که ۳ ساله چشم انتظاریم 😔😔😭 اون آرزوی بزرگ مادر و پدر شدن هست .. یعنی میشه یه روزی ما هم مادر و پدر بشیم  .. صبح ها با صدای نفس تو دلی ام بیدار بشیم .. یعنی میشه صدای گریه کردن نی نی مون نذار همسرم بخوابه 🥲 یعنی میشه یه روز زنگ بزنم به همسرم بگم به آرزومون رسیدیم داریم مادر و پدر میشیم 🥺🥺😭یعنی میشه این چشم انتظاری تموم بشه 🥲🥺😭 ..... خدا جان میدونم‌ هواست به آرزوی من و همسرم هست همین که هواست هست خودش یه دنیا ارزش داره 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺🥲
عزیزم میگم که من اصلا راضی نبودم و توصیه نمیکنم . منی که اردیبهشت پارسال عکس رنگی دادم و سالم بودم . ...

شما عزیزم رفتی پیش بی بی سلیمانی ؟ 

نتیجه نگرفتی عزیزم؟ 

کارش چطور بود

میخوام از آرزوی بزرگمون بگم که ۳ ساله چشم انتظاریم 😔😔😭 اون آرزوی بزرگ مادر و پدر شدن هست .. یعنی میشه یه روزی ما هم مادر و پدر بشیم  .. صبح ها با صدای نفس تو دلی ام بیدار بشیم .. یعنی میشه صدای گریه کردن نی نی مون نذار همسرم بخوابه 🥲 یعنی میشه یه روز زنگ بزنم به همسرم بگم به آرزومون رسیدیم داریم مادر و پدر میشیم 🥺🥺😭یعنی میشه این چشم انتظاری تموم بشه 🥲🥺😭 ..... خدا جان میدونم‌ هواست به آرزوی من و همسرم هست همین که هواست هست خودش یه دنیا ارزش داره 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺🥲

یه بار خانوادگی رفتیم پیشش یه پیرزن بود با چهره فوق العاده روستایی و مشکل این بود که محرم و نامحرم نمیشناخت لباس رو میداد بالا محکم دستش رو روی شکم فشار میداد و به بابام اتفاقی که چند سال پیش رخ داده بود رو گفت 😖

آره عزیزم تنگ میکنه اونم بدن خودته نگران نباش گوشت اضافه نیست، ببخشید ولی سعی کن انگشتت رو یه کوچولو ...

عزیزم من  ژل رو استفاده کردم زرد و خشک شده داخل واژنم دلیلیش چیه؟

من قطره رو هم به محض اینکه میزنم می‌ریزه بیرون 

برای شما هم همینطوره

سلام  من رفتم سونوگرافی گفتن که جنین ۸ هفته و ۱ روزه  قلب داره اما ضربان نه  باز مجددا بعد ۱۰ رو رفتم دوباره سونو گفتن باز ۸ هفته و ۱ روزه بچه ضربان نداره رشد نکرده باید سقط بشه .

اومدم پیش بی بی سلیمانی گفتن که بچه زنده اس ضربان  ضعیفه . کی اینجا این مشکل و داشته 🥺😔

سلام خوبین کسی نتیجه دیده از بی بی جدیدا؟ 

من بیست روزه داروهاشو استفاده کردم سر وقتم پریود شدم پریودیمم یکم بیشتر از وقتای دیگست... همه کاراشو انحام میدم... ۳۸سالمه... یه بار ای وی اف ناموفق داشتم...  بادکشم میکتم. بنظرتون تاثیر داره

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏