بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان پیش دکتر ترک زاده میرم و عصر هم مجدد باید برم عکس رنگی که ببینم نسبت به پارسال که لوله هام سالم بوده امسال مشکل دار نشده باشن انشالله . برام دعا کنید . خیلی خودمو گرفتار کردم . به نظرم اصلا سمت گیاهی و ماما خونگی نرو چون برای همه یه نسخه میپیچن اونجا اگر کسی رفته باشه متوجه میشه من چی میگم . مشکلت هرچی باشه دارو برای همه یک شکله و بادکش برای همه انجام میده که برای فیبروم بادکش ضرر داره
نه گلم هنوز تحت درمانم اقدام نداشتم تا خوب بشم کامل. میام خبر میدم انشالله. داعا کنین برام
سلام عزیزم خوبی
شما از بی بی سلیمانی نتیجه گرفتی واقعا کارش خوبه ؟؟؟؟،
منم میخوام برم پیشش ولی دو دلم
میخوام از آرزوی بزرگمون بگم که ۳ ساله چشم انتظاریم 😔😔😭 اون آرزوی بزرگ مادر و پدر شدن هست .. یعنی میشه یه روزی ما هم مادر و پدر بشیم .. صبح ها با صدای نفس تو دلی ام بیدار بشیم .. یعنی میشه صدای گریه کردن نی نی مون نذار همسرم بخوابه 🥲 یعنی میشه یه روز زنگ بزنم به همسرم بگم به آرزومون رسیدیم داریم مادر و پدر میشیم 🥺🥺😭یعنی میشه این چشم انتظاری تموم بشه 🥲🥺😭 ..... خدا جان میدونم هواست به آرزوی من و همسرم هست همین که هواست هست خودش یه دنیا ارزش داره 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺🥲
امیدوارم زودتر نتیجه ببینی 🌿 منم پنج ساله اقدامم ادرسش بهم میدی هر وقت اومدم مشهد برم پیشش& ...
من یکیو میشناسم کارش واقعا خوبه
واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️