2777
2789
[QUOTE=259053506]همونکه میری تو خونه ش و خونشونم تو قاسم اباد ه؟ اگه ایشونن که من ۸سال پیش رفتم پیشش ...

سنش اونموقه شاید۶۰سال بود ولی الان بیشتر

اره راستی به منم یه شیاف داد

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم هنوز تحت درمانم اقدام نداشتم تا خوب بشم کامل. میام خبر میدم انشالله. داعا کنین برام

توکل به خدا انشاالله که نتیجه میگیرین❤️

میشه شمارشه و ادرسشو بگید لطفا، ی شماره بود امروز زنگ زدم ولی کسی جواب نمیده متاسفانه☹️

نه گلم هنوز تحت درمانم اقدام نداشتم تا خوب بشم کامل. میام خبر میدم انشالله. داعا کنین برام

تشخیصشون درست بود؟ راستش من مشکلم زیاده متاسفانه، آندومتریوز پیشرفته دارم☹️ivfهم کردم ولی جواب نداد☹️

[QUOTE=264353685]تشخیصشون درست بود؟ راستش من مشکلم زیاده متاسفانه، آندومتریوز پیشرفته دارم☹️ivfهم کردم ولی جواب نداد☹ ...[/QUOTEفکر کنم تشخیصشون درست بود به هرحال من راه دیگه ای نداشتم چون دکتر من گفته بود فقط ivf کنم تازه گفت بازم ممکنه حامله نشم با ivf

توکل به خدا انشاالله که نتیجه میگیرین❤️ میشه شمارشه و ادرسشو بگید لطفا، ی شماره بود امروز زنگ زدم و ...

امروز من اونجا بودم ، حرعاملی ۴۵ حجت یک ، قاسمی فرد ۵ پلاک ۲، به نظرم یه نوبت بیا ببین چی میگه به منم گفت از ماه اینده اقدام کنم ، دیگه امید به خدا، اما خیلی فضولات از رحمم دفع شد که مشکل ناباروریم همین بوده ظاهرا 

امروز من اونجا بودم ، حرعاملی ۴۵ حجت یک ، قاسمی فرد ۵ پلاک ۲، به نظرم یه نوبت بیا ببین چی میگه به من ...

بعضی وقتها که نوبتهاشون پر شده جواب نمیدن فقط باید ساعت ۹تا نه و نیم زنگ بزنی اینم شمارشه09025693388

بعضی وقتها که نوبتهاشون پر شده جواب نمیدن فقط باید ساعت ۹تا نه و نیم زنگ بزنی اینم شمارشه09025693388

خیلی لطف کردین عزیزم❤️ انشاالله به ivf نمیرسه همین ماه نتیجه میگیرین😍

بنظرتون اگه تلفنمو جواب نداد حضوری برم؟ اگه آره ساعت چند اونجا باشم؟ ببخشید ویزیتش چقدر میشه؟ و اینکه داروهاتون خیلی زیاد شد هزینش؟ تو رو خدا ببخشید اینقدر سوال میپرسم😔❤️

خیلی لطف کردین عزیزم❤️ انشاالله به ivf نمیرسه همین ماه نتیجه میگیرین😍 بنظرتون اگه تلفنمو جواب نداد ...

سعی کن زنگ بزنی ولی اگر جواب هم نداد حضوری اول وقت اونجا باش، ساعت چهار . ویزیتش شصت تومنه اما داروهاش گرونه حدودا ماهی ششصد هفتصد درمیاد 

سلام گلم خوبی؟

انشاءالله نتیجه بگیری و خدا بهت فرزندان سالم و صالح عنایت کنه

من و یکی دونفر پیش همین بی بی رفتیم و تمام حرفایی که میزد درست بود و البته خواست خدا بود که این بی بی سرراه ما قرار داد، خداروشکر

هر دو دوستم بچه هاشون به دنیا اومدن ،منم بعد ۵ سال طعم بارداری چشیدم ولی خدا هنوز مصلحت ندیده ، مشکلم حادتر بود و سقط میشدن ، ولی بازم خداروشکر باردار شدم ،درمان سقط راحت تره تا اینکه اصلا باردار نشی 

من اون سال خیلی پیشش میرفتم بجز من خیلیا با شیرینی میومدن و جواب گرفته بودن ،حتی یکی اومده بود دوقلو باردار شده بود  ، یکروز هم من رفتم بعد ازظهر بود میگفت تا همین الان ۸ نفر زنگ زدن آزمایششون مثبت شده

البته نباید فراموش کنیم که تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفته و اینها اسباب هستند

سلام گلم خوبی؟ انشاءالله نتیجه بگیری و خدا بهت فرزندان سالم و صالح عنایت کنه من و یکی دونفر پیش هم ...

سلام ممنون از امیدی که بهم دادی خیلی خوشحال شدم امیدوارم مشکل شماهم به همین زودی حل بشه منم به مرادم برسم

سلام ممنون از امیدی که بهم دادی خیلی خوشحال شدم امیدوارم مشکل شماهم به همین زودی حل بشه منم به مرادم ...

سلامت باشید🌺 خیلی ممنون از دعای قشنگت

توکل برخدا انشاءالله جفتمون به زودی  به حاجتمون میرسیم

سلام ممنون از امیدی که بهم دادی خیلی خوشحال شدم امیدوارم مشکل شماهم به همین زودی حل بشه منم به مرادم ...

سلام عزیزم‌من امروز زنگ زدم واسه نوبت دهی ادرس رو ب من گفتن احمد اباد خیابون پاستور ولی حر عاملی. نبود که شما اطلاعی ندارین؟

خدایا شکرت❤️❤️❤️