2777
2789
عنوان

تولد همسرم

420 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من به یکم گیج شدم 

من و همسرم ۱ ساله عقد کردیم 

تولدش نزدیکه خانواده همسرم خیلی با خانواده خودم راحت نیستن و نمیتونم تولد دسته جمعی بگیرم 

از طرفی اگه کلا ببرم اون ور خانواده خودم ناراحت میشن 

و بالعکس 

حالا گفتم اصلا ی کافی شاپ رزرو کنم با و خودمون دوتا جشن بگیریم 

نظرتون؟

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

دقیقا همین کارو کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بهترین کار ساختن یه روز عاشقونه و دونفره اس😍💫🌱بهونه هم دست هیچ کسی نیست

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
بهترین کار ساختن یه روز عاشقونه و دونفره اس😍💫🌱بهونه هم دست هیچ کسی نیست

اره دیدم بهترین راه همینه

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

والا من که سر تولدش میخواستم همین کارو کنم نمیدونی خواهرشوهرام چ بلبشویی درس کردن اخرش مجبور شدم دوتا تولد بگیرم یکی خونه خودشون یکی بیرون  

توهم ی کافه رزو کن همه رو بگو بیان

وای 

بعد حسرت دو‌تایی بودنو این کارارو میکشی 

حتما حتما اینکار بگن بهترین گزینه 

ی شب عاشقاااااااااااانه کنار هم 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

منم اوایل ازدواج فک میکردم راحت نیسن و این کارارو نکنم،اما بخاطر راحتی و ناراحتی اونا تصمیم نگیر.یه شبه و اولین بارم هس مهم اینه ک همسرت خوشحال بشه،اگر با خانواده بیشتر دوست داره با خانواده ها بگیر بالاخره فامیلن و رفت و امدم باعث صمیمیت میش ب مرور زمان،اگرم همسرت دوتایی بیشتر دوست داره دوتایی بگیر