2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی 😍🌄

میخواین کنکور مجدد بدین؟ بنظرتون کنکور یا لیسانس به پزشکی؟ 

من هنوز ترم سه ام این دوسالی که مونده درسای دبیرستانو بخونم یا لیسانس به پزشکیو؟ یا هردو رو باهم؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

میخواین کنکور مجدد بدین؟ بنظرتون کنکور یا لیسانس به پزشکی؟ من هنوز ترم سه ام این دوسالی که مونده درس ...

من چون هدفم پزشکی نیست اصلاً به لیسانس به پزشکی فکر نکردم ، من هدفم دندونه

من چون هدفم پزشکی نیست اصلاً به لیسانس به پزشکی فکر نکردم ، من هدفم دندونه

آها موفق باشی دندون رتبه فوق عالی میخواد ولی نشد نداره

بنظرت من با این شرایط واسه کدوم بخونم؟ استعدادم تو حفظیاست ریاضی اینام جالب نیست از طرفی ظرفیتاشون زمین تا آسمونه نمیخوام یه شغل معمولی داشته باشم....

میخواین کنکور مجدد بدین؟ بنظرتون کنکور یا لیسانس به پزشکی؟ من هنوز ترم سه ام این دوسالی که مونده درس ...

دو سال میخوای بشینی دروس دبیرستان بخونی که چی بشه ؟ یا قشنگ یه سال بشین بخون قبول بشی ، یا همین رشتتو بچسب بخون

من سال آخرمه امسال ، دروس تئوریم تمومه و فقط کارورزیم مونده و همزمان سر کار میرم و دستم تو جیب خودمه که میخوام دوباره کنکور بدم

دو سال میخوای بشینی دروس دبیرستان بخونی که چی بشه ؟ یا قشنگ یه سال بشین بخون قبول بشی ، یا همین رشتت ...

باید انصراف بدم مشاور بهم گفت اصلا اینکارو نکن الان روزانه میخونم

آها موفق باشی دندون رتبه فوق عالی میخواد ولی نشد ندارهبنظرت من با این شرایط واسه کدوم بخونم؟ استعداد ...

من حوصله نداشتم برم ایلتس بگیرم ، کی 30 تومن پول آزمون و بلیط برا هواپیما تا ترکیه داره ، تازع بجز هزینه ای که باید برا آموزش زبان بکنی ، تازه بعدشم میری تو مرحله مصاحبه ، حالا قبول بشی نشی ، کسی که کنکور قبول نشده عمرا اگه لیسانس به پزشکی قبول بشه ، دو ترم ارزش ندارع اینقد اذیت کنی خودتو ، برا کنکور بخون ، هم درسا آشنا تره و هم احتمال قبولی خیلی خیلییی بیشتر و در کل راحتتر 

من خرداد فارق‌التحصیل میشم ، تیر کنکوره ،عملا مشکلی از نظر محرومیت و اینا ندارم

نمیشه کارآموزی ها رو ادغام کرد زودتر تموم شه حتی یه ترم؟ من واسه قبولی همین رشته که تاپ نیست هم همچیزمو گذاشتم از این جهت اصلا انصراف رو عاقلانه نمیبینم مشاورم همینو گفت 

ترم آخر که کارآموزیه امتحاناتش تئوری و توی خرداد ماه هست؟

نمیشه کارآموزی ها رو ادغام کرد زودتر تموم شه حتی یه ترم؟ من واسه قبولی همین رشته که تاپ نیست هم همچی ...

گلم شما بهداشت میخونی من اتاق عمل ، من واسه این رشته عملا دو ماه اونم جسته گریخته خوندم ، میخوام راه حسرتو به خودم ببندم ، خودتو با من مقایسه نکن و راجع به کارآموزی های شما واقعاً اطلاعی ندارم ، ما از ترم دوم تا همین الان سه روز در هفته بیمارستان به عنوان کارآموزی رفتیم شیفت ، یه سری ترم ها امتحان عملی داشت یه سری تئوری یه سریاهم کلا امتحان ندادیم ، دو ترم آخر هم کاروروزیه و امتحان نداره