2777
2789
عنوان

من چ بیماری دارم که اینجورم

184 بازدید | 12 پست

نمیتونم خوشحالی کنم همش به ته همه چیز فکرمی‌کنم ،مثلا میگم چرا ازدواج کردم وقتی قراره همه اخر بمیریم چرا باید انقدر انرژی بزاریم ،با خودم میگم ایکاش هرگز بدنیا نمیومدم و اینجوری راحتز بودم مثل بیهوشی برای کسی که میخاد عمل کنه،همش ب ته همه چیز فکر میکنم،از مرگ شدیدا میترسم فوبیا دارم 

خیلی وقتا اینا از اضطراب زیاااد پنهانه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم حی میگم خدا‌ کمبود محبت داشته مارو اوردع‌ هزارتا‌ قوانین مخصوصا واسه زنا گذاشته بعد تازه تهدیدم‌ میکنه اگ به حرفام گوش ندین اگ سجده نکنین اگه.... میفرستمون‌ جهنم‌ خب بفرس جهنم واقعی ک همینجاس

خب مجردم باشیم میمیریم این ربطی نداشت به نظرم ولی در کل حق داری همه می‌میریم منم همیشه میگم کاش اصلا نیومده بودم وقتی میخوام بمیرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خب از نظره من طبیعیه که از مرگ بترسی 

چون مرگ تا حالا برامون اتفاق نیافتاده و چون اتفاق نیافتاده و نمیدونیم چجوری قراره برامون اتفاق بیافته حس ترس داریم

مثل وقتی که میخوایم برای اولین بار بریم مدرسه 

یا میخوایم برای اولین بار وارده یک شغلی بشیم 

ولی خب تا قبل از اینکه تجربش کنیم سعی کنیم از نعمت ها و رحمت هایی که خدا بهمون داده لذت ببریم 

فکر کن اومدی سفر 

و بهت گفتن که در طول این سفر اگه فلان رفتار و فلان کارهارو رعایت کنی موقعه ای که برگردی خونه ات به راحتی بر میگردی 

سعی کن از این سفری که اومدی به درستی لذت ببری و مراقب رفتار ها و کارهات و اعمالتم باش 

خدا هم که قطعا صاحب این سفره مراقبمون هست دیگه