2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شغل اینا کلا چیه؟ 

شغل گوهران😄

تولیدی اون کارخونه چیه 

شغل داماد امیرعلی اینا چیه همش اونجا پلاسه 

فقط شغل مریم ترشی

و بابا امیرعلی گه گهگاااااهی میره سنگ دستی مینویسه😯 اخه کجا دستی مینویسن

اینا چطوری امرار معاش میکنند😄😄

ی توضیح خلاصه و کلی از داستانش میگی؟ میخواستم دان کنم ولی اینجا خیلی بد تعریف میکنن. میشه بگی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای امشب اون جاش که الناز باباش رو دنبالش میکرد باماشین خیلی ضایع بود 

آخه کسی که این همه گند زده منظورم همون مرد اس که مانی رو گروگان گرفته فامیلش رو یادم رفته 

بعد از این همه خلافش یعنی ۴ تا آدم نمیزاره که دور برش رو بیاد بعد بیاد سر قرار که این دختره نتونه بره دنبالشون  وای خیلی مسخره بود 

حتی بردن مانی هم خیلی ضایع بود یعنی مانی انقدر ساده بود که راحت گول سیاوش رو خورد 

کل سریال میخوای دان کنی؟  سینمایی که نیست

اره میدونم سریاله میخواستم چن قسمت دان کنم هنو نکردم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اون از جایگزینی فکور صبور با امیرسلیمانی 

تازه میگفتن ایشون لطف کرده قبول کرده 

انگار مفتی اومده😶

اخه زهره با اون

قد و بالای بلند 

ناز تو صحبت کردن 

لباس های فاخر 

سن اش که قشنگ به زن دوم یوسفیان میخورد 

کجااااااا و کمند کجا😶

ریزنقش حتی از اون پسر نوجوان هم کوچکتر هست 

نگاه و بازیش با استرس یا تهاجمی 

سن اش که میخوره مادرالناز یعنی زن اول باشه 

من یه قسمت ندیدم فکر کردم مادر الناز اومده

وای امشب اون جاش که الناز باباش رو دنبالش میکرد باماشین خیلی ضایع بود  آخه کسی که این همه گند ...

کل فیلمنامه رو انگار برای بچه ها نوشتن 

یا دادن دست یه ادم هندی نوشته