2777
2789
عنوان

لوزه کودک

22532 بازدید | 76 پست

سلام. پسر من از5مهر ماه سرما خورده وخوب نمی شه البته کرونا بود اون موقع وچند روز خوب شد ودوباره شروع شد رفتم دکتر گفت اینبار انفولانزاست بعد اون موقع دوبار دیگه هم مریض شد وبردم دکتر گفتن ویروسه خسته شدم صداش تعقییر کرده ومدام بینیش کیپه وهمش فین فین می کنه انگار نفسش به سختی میاد تحقیق کردم شاید لوزه سوم باشه فردا نوبت دکتر گوش وحلق وبینی داره کسی تجربه داره خیلی نگرانم در ضمن سه سالو نیمه هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آلرژی داره

منم به خاطر دارو های زیا د که خوردم اینطوری شدم

ببین من پسرم چند سال پیش اینطوری شد حتی عکس از لوزه هم انداخت

ولی یه مدت گلوش رو با ترکیب مساوی از روغن زیتون و کنجد و سیاهدانه چرب کن شاید بهتر بشه

دختر منم ماه پیش فهمیدیم لوزه داره زیاد صداش تو دماغی میشه و موقع سرماخوردگی هم طول میکشه 

دکتر گف اگه واسه تنفس مشگل نداره عمل نمیخواد دیگه نمیدونم والا عمل بشه یا نه 

البته میگن یه عمل ساده اس

چند وقته اینطور شده؟

اول سرما خورد لعد دوباره مریض شد دفعه سوم تب کرد الان گرفتگی صدا و کیپی بینی و ورم و التهاب لوزه داره .داره اذیت میشه بچم خودمم خدودغیک هفته ببشتره از استرس خواب ندارم همش خرو‌پوف میکنه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند