2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازت یه مقدار بهترم .طرز فکر من برای خیلی ها عجیبه ولی نمی دونم چرا واسه خودم اصلن عجیب نیست .م ...

سلام عزیزم حالت خوبه دختر گلمون چطوره حالش سزارینت اذیتت نکرد مرخصت کردن بری خونه 

سلام عزیزم حالت خوبه دختر گلمون چطوره حالش سزارینت اذیتت نکرد مرخصت کردن بری خونه

ممنونم .سزارین خوب بود اما درد داره بعدش دیگه با پمپپ‌درد و شیلف تحمل می کنم .دعا کن برام مادر خوبی باشم برای طفل های کوچیکم 

ممنونم .سزارین خوب بود اما درد داره بعدش دیگه با پمپپ‌درد و شیلف تحمل می کنم .دعا کن برام مادر خوبی ...

مطمئنن بهترین مامان میشی مگه میشه کسی این همه استرس چند ساله دیگه بچش داشته باشه مامان خوبی نباشه برا بچش مگه میزارن از پمپ درد استفاده کنی گفتن دیگه تو سزارین اجازه نمیدن میگن برا بچه که میخواد شیر بخوره خوب نیست

مطمئنن بهترین مامان میشی مگه میشه کسی این همه استرس چند ساله دیگه بچش داشته باشه مامان خوبی نباشه بر ...

به من که اجازه دادن .خدا کمکم کنه هنوز مقایسه می کنم و داغونم 

بله .چه جوری .این قدر دخترم نازه دلم براش می سوزه چند سال دیگه تو دنیا بی پناه می شه با یه داداش

عزیزم دوباره برگشتی رو خونه اول بابا خدا کریمه به روزای خوب فکر کن بزرگش کنی بفرستیش مدرسه بعد دانشگاه بعدش عروسش کنی کی از فردای خودش خبر داره خواهش میکنم دیگه این فکرا رو نکن خوب چند روز دیگه که حالت بهتر شد حتما یه سر روانپزشک برو خودتو درمان کن اگه نری هم خودت هم بچه هات آسیب میبینن 

الان فامیل ما 48سالشه سه تا دختر کوچک داره اولی کلاس دومه دوتای دیگه هم کوچکن پس اون باید ماتم بگیره که آینده دخترام چی میشه 

عزیزم دوباره برگشتی رو خونه اول بابا خدا کریمه به روزای خوب فکر کن بزرگش کنی بفرستیش مدرسه بعد دانشگ ...

چه خوش توکل .واقعا هز نظر شما افکار من به درد نخور و پوچه و یا یه کمی حداقل کم حق دارم 

انتظار ندارم ولی لذت با هم بودن تو اون سنه آدم مثل دو تا رفیق می شه تا می یای کیف کنی خدا خافظ دنیا ...

من ۱۸ بچه اولمو اوردم ۲۳بچه دوم

آیا چه تضمینی هست که من تا اخر زندگیه اونا زنده بمونم؟؟؟ فکر نمیکنی حرفت بی ربطه ذهنیتت رو عوض کن میزان عمر هرکس به پیمانه ای که خدا براش در نظر گرفته هستش نه به سن و سال 

شاید تو تا ۱۲۰سالگی زنده بمونی اما من حتی عروسی بچه هامم نبینم باید ببینی خدا چی برات مقدر کرده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اسی چقد سختتش،میکنی 34تموم کردم رفتم سی وپنج نی نی دنیااومده،حتی یک ثانیه ب موضوع سنم توجه نکردم

چه خوبید شما .من یه مقدار سخت و زبرم مادر و پدرم خیلی دوسم دهرن و جوونن و من دلم می خواهد همه این شرایط برای دخترم باشه ولی خوب امکان نداره من عمر طولانی کنم ۵۰ سالگی ودخترمو ببینم