2777
2789

سلام دوستان. 

من ۱۰ ساله که عروس یه خانواده ام. خیلی بهشون محبت می کردم تا بتونم زندگیمو آروم نگه دارم. مدام میگفتن عروس دختر غریبه ست... بود و نبودش مهم نیست.....

ولی من تونستم ارتباط رو حفظ کنم و موفق هم بودم و شده بودم عروس خوبه

تا اینکه یک ماه پیش سر یک اختلاف مالی که من اصلا خودمو دخالت نمی دادم ، خواهرشوهرم و پسراش ریختن خونه ما و وسایل منو شکستن و با شوهرم درگیر شدن.. با کفش اومدن توی خونه من و به زندگی من بی حرمتی کردن.. و جالب اینه که همه خواهر برادرها پشت اونا دراومدن 

تا اینکه خاله شون فوت کرد من رفتم مراسم و به مادر شوهرم تسلیت گفتم و دست دادم ولی اصلا محل نکرد خیلی دلخور شدم. معلوم نبود دختراش چی توی گوشش گفته بودن..

با خودم گفتم منم شخصیت دارم ، غرور دارم چرا بهم بی محلی می کنه در حالی که من کاری نکردم.. پس منم دیگه بهشون محل نمیزارم.. 

مادر شوهرم مریض احوال بود و معده درد داشت همون موقع هم، ولی رفته رفته بدتر میشد.. 

دو هفته بعد فوت خاله شون، عروسی پسر خواهرشوهرم بود منم رفتم و به هیچ کدومشون حتی سلام هم ندادم.. همون شب عروسی مادرشوهرم حالش بدتر میشه و بیمارستان بستری میشه و من اصلا ملاقاتش نرفتم.. خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم که تو پسر مایی و ما خانواده ایم... تو بیا ملاقات مامان، حالا زنت میاد بیاد ،نمیاد نیاد.. اون دختر مردمه😑

بدجور دلم شکست که هنوز بعد ده سال عروس رو جزو خانواده نمی دونن و میگن دختر مردم ... 

حالا اوضاع مادر شوهرم  خوب نیست و احتمال اینکه فوت کنه زیاده.. 

شما بودید چی کار می کردید؟ 

بی محلی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

قبل این اتفاق ها همسرم و برادرش سر ارث پدری به اختلاف خورده بودن و همسر من که پسر خوب و ته تغاری خانواده بود جلوشون دراومد.. و اینا فک می کردن کار منه که دارم شوهرم رو تحریک می کنم که بد رفتار کنه

همیشه رفتار خوب پسرشون رو از پسرشون می بینن

رفتار بد پسرشون رو از چشم عروس می بینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه گردی از اول که خواستی همه رو از خودت راضی نگه داری چه لزومی داشت که همه بگن شما عروس خوبی هستی؟؟ الانم با همسرت برو ملاقات و بیا ولی خیلی صمیمی نباش 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم همیشه گفتن نه عروس مثل دختر میشه نه داماد مثل پسر، شما هر چقدر هم خوبی کنی همینه

مادر همسرتونم ان شاءالله سلامتیشو بدست بیاره، اگر هم خدایی نکرده فوت شد با همسرت برو بذار بیینن زن و شوهر پشت همید

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
یعنی ملاقات نرم؟  برم از رفتارشون می ترسم نرم، باز یه جور دیگه...  اینا به شدت حراف و ش ...

وقتی خودتون میگید حراف و شر هستن بهترین راه دوری کردن ازشونه، برای من که اینطور افراد غیرقابل تحملن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)