2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستانش خیلی طولانیه . همین اول اینجا بگم این روشی ک امتحان کردمو ب هیچ وجه ب هیچکس پیشنهاد نمیکنم هر کسی امتحان کنه و مشکلی پیش بیاد مسولیتش پایه خودشه. دلیلم هم برای زدن این تایپک فقط یک چیزه من مدت هاست اینجا و خیلی جاهتی دیگه دارم مطالعه میکنم ک چجوری تاتو ابروهامو پاک کنم اونم تو خونه. خیلیا راهکار های زیادی دادن ولی بینتیجه بوده این تایپک رو زدم ک اون دسته از دوستانی ک مثل خودم دنبال این موضوعن از سردرگمی در بیان

سه روز پیش مخلوط سرکه و ابلیمو رو امتحان کردم با گکش پاکن انقد زدم رو پوست قشنگ مثل پلکسر ی لایه از پوستو خورد اینجا قید کنم تاتوی من ارایشگر ناشی عمیق زده و کلا صورتمو مصنوعی و زشت کرده بیست بار جاهای دیگهرفتم ولی بدتر شد بهتر نشد. و واقعا کارد ب استخونم رسیده بود . بله این مخلوطو زدم لایه اول بلند شد  ی کم دیگه ادامه دادم با ورم و قرمزی زیادی روبرو شدم دیدم فایده نداره همینجا دست کشیدم ترمیم کننده زدم ولش کردم تا امروز. حالا پوستم زخم بود چند قطره وایتکس ریختم تو درش با گوش پا کن اوردم رو زخم قشنگ خروجی رنگ رو دیدم عکس میزارم ببینید .البته این نکته یادم نره من پوستم خوش زخمه اسکار نمیزنه  .