2777
2789
عنوان

کتاب کنکور

887 بازدید | 27 پست

سلام 

دوستان کتاب کنکور انسانی واسه تاریخ و جغرافیا و ریاضی اگه کتاب لقمه مهر و ماه بگیرم خوبه واسه بقیه همه میکرو گاج دارم تیپ بندی ریاضی هم دارم اما کتاب دیگه نه لطفاً راهنمایی کنید که اگه لقمه بخرم حسابی بخونم چند درصد میتونم بزنم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا به سطحت بستگی داره کتاب های مهروماه اکثرا سطحشون بالاست من تا حالا از لقمه مهروماه استفاده نکردم ولی جامع داشتم اون خوب بوده ،تاریخ جغرافیا بیشتر کتاب محوره 

درکل منابعت خوبه و اینکه گفتی چند درصد میتونم بزنم؟

این کاملا بستگی به خودت داره

یه نصیحت از من که یکسال پشت کنکور موندم اینکه کمتر با گوشی کار کن و فکر منفی و فقططط بخون همین

🌝✨
کاپ کیک نیس الان @sogoliiiish2000     این کاربر هس کاپ کیک و خواهرشونن که دانشجو معلمن ه ...

خدا کنه بیان بگن ❤️به من گفتن اگه تراز خوب میخوای اقتصاد و روان رو خوب بزن با ریاضی اگه شد عربی خیلی ضعیفم میگم فقط لغت بخونم 😔

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

خدا کنه بیان بگن ❤️به من گفتن اگه تراز خوب میخوای اقتصاد و روان رو خوب بزن با ریاضی اگه شد عربی خیلی ...

اقتصاد  و روان ضریبشون ۲ و کلا با هم دیگه ۶ درصد از کل کنکور رو تشکیل میدن  ولی به خاطر اینکه اکثرا درصد بالا میزنن چون ساده هستن و تک کتاب باید درصد بالای ۷۰ زد ولی تاثیر زیادی تو کنکور ندارن  مثلا فنون خیلی تاثیر داره  ۱۳ درصد از ۶۰ درصد تاثیر کنکور مال فنونه و ۳ درصد از ۴۰ درصد امتحانات نهایی و    نهایی ادبیات فارسی خودش به تنهایی ۸ درصد از ۴۰ درصد تاثیر معدل تو کنکوره🥴

ینی به ترتیب اهمیت بخام بگم اول از همه فنون مهمه بعد امتحانات نهایی فارسی و دینی و زبان و بعد درس عربی مهمه و بعد ریاضی  جامعه فلسفه روانشناسی اقتصاد و در آخر تاریخ و جغرافیا چون ۶ تا کتاب سنگین هستن ولی همشون باهم فقط ۸ درصد از کنکور و ۵ درصد از امتحانات نهایین

خدا کنه بیان بگن ❤️به من گفتن اگه تراز خوب میخوای اقتصاد و روان رو خوب بزن با ریاضی اگه شد عربی خیلی ...

منم عربی و ریاضیم خوب نیس  اشکال نداره انسانی درساش زیادن میتونی به جاش هر درس دیگه که برات راحته رو درصد بالاتری بزنی 

عزیزم تاریخ و جغرافیا زیاد ب کتاب تست نیازی ندارن یعنی هرکتابی بگیری خوبه. اما من پیشنهادم برای ریا ...

مرسی گلمممم❤️❤️خانوم معلم من دوست دارم همکارتون بشم ولی اصلا نمیتونم بخونم یادم میره🤒عربی هم خیلی ضعیفم اگه فقط لغت بخونم خوبه؟ 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

نه. نه

امسال این جوری نیست عزیزم

باید همه درسا رو حتی شده در حد ۱۰ درصد بزنی. تاریخ و جغرافیا ضریبش ۲ بود الان شده ۵

در عوض هم روانشناسی هم اقتصاد ضریبشون ۲

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی