2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

557 بازدید | 12 پست

سلام خانما خواهش میکنم اگه کسی مشکل منوداشته کمکم کنه حداقل دلداریم بده من ۱ساله ریزش مودارم بعدازکروناشروع شد باخوردن مولتی ویتامین و قرص سیستینb6بعداز۴ماه قطع شد وخیلی ازموهامو ازدست دادم ودیگه هم برنگشتن دوباره کروناگرفتم عید ودوباره ریزش موگرفتم و باز سرم خالی ترشد.وبا مزوتراپی و فیلرمو و قرص هیرتامین قطع شدولی بازدن واکسن دوز سوم کرونا دوباره ریزشم شروع شد و۴ماهه دیگه هیچ جوره قطع نمیشه این دفعه دیگع جنس موهامم ضعیف شده ونازک شقیقه هام خالی شده خجالت میکشم مقنعم بره عقب موهام خیلی پربود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماهه ریزشم قطع نمیشه دوباره شروع کردم قرص هیرتامین وقرص اهن ومزوتراپی وهیرفیلر انجام میدم متخصص زنان رفتم تشخیص تنبلی تخمدان داده وداروی اسپیرنولاکتون۱۰۰ و متفورمین و سیپرو داده دوماهه دارم ایناروهم استفاده میکنم ولی بازم ریزشم قطع نمیشه میترسم کچل شم پس کی دیگه قطع میشه اگه کچل شم چه خاکی توسرم بریزم 

وقتی یه خانم می بینم موهای خوشکلی داره غصم میگیره وقتی عکسای قبلی خودم که موهام پربود و بلوندمیکردم ...

توجه نکن بهش خوب میشه چون خود استرس که داری واسه موهات خودش باعث ریزش هست 

آقا هستم

خب درمانش دیگه چیه من که مزو وفیلرمو و داروهای تنبلی تخمدان روهم میخورم مولتی ویتامین هیرتامین و سیستینb6وآهن خارجی هم میخورم انواع ازمایشاهم دادم چیزی توازمایش نبودفقط سونوگفت تنبلی تخمدان داری ولی چرابعده کروناو واکسن ریزش موگرفتم اگه بخاطرتنبلیه

سلام عزیزم 

منم مشکل تو رو داشتم فقط با این تفاسیر که من روغن های گرم زدم به موهام موهامممم خیلیییییییییییییی ریخت اش من موهام پرپشت بود بعد روغن خیلی کم پشت شد رفتم پیش دکتر هم فقط یه سری ویتامین داد که هیچ کاری نکرد فقط یه قرص فیناستراید 1 داد که چشمت روز بد نبینه موهاااام عین برگ خزون ریخت یعنی دست میزدم موهام مییومد تو دستم چند وقت پیش رفتم سونوگرافی دادم متوجه شدم از این قرصه کیست خیلییی بزرگی هم گرفتم بعد از این ها رفتم طب اسلامی دارو داد کیست ام 1 ماهه رفع شد بدون هیج عارضه ای که اگر میخواستم داروی برای کیست ام بخورم الان 100 درصد افسردگی و ریزش موهام خیلی بیشتر می‌شد و کیستم هم دفع نمیشد بعد از این ها هم یه سری سویق و دارو و شامپو برای موهام داد که موهام الان خیلیی بهتر شده و داره قشنگ مثل روز اولش میشه