2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم بد بود؟😐

172 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دیروز دوستمو که دوماهه بچه اش به دنیا اومده بیرون دیدم بچشم بغلش بود چون هوا سرد بود گفتم صورت بچه رو باز نکنه فقط دست بچه رو بوسیدم و گفتم سلامت باشه، الان میگم کاش کلا نمیبوسیدمش شاید دوس نداشته کلا نظرتون چیه؟🥲 یا میگم کاش کلا بی تفاوت بودم .

با اینکه وقتی بوسیدمش خوشحال شد اما من بازم حس بدی دارم (دوست زیاد صمیمی  نیستیم خودمم مجردم) بنظرتون کارم زشت بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیز 

چون دستس بوده اتفاقا حس خوبیم بهش دست میده که چه آدم  بافکری هستی ک  صورتشو نبوسیدی  یا اینکه گفتی سرده روشو باز نکن 

کلا کارت بد نبوده که گلم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

منم رفتم دیدن بچه ی دوستم. گذاشتم چند ماهش بره بعد رفتم‌. صورتشم اصلا بوس نکردم. دستشم با اجازه ی مامانش یه بوس کوچولوی سریع زدم بهش گفتم بخاطر رژ لب میگم. اون گفت بیخیال و اینا خودم با رژ لب بوسش میکنم... گفتم نه پوستش حساسه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه عزیز  چون دستس بوده اتفاقا حس خوبیم بهش دست میده که چه آدم  بافکری هستی ک  صورتشو ...

مرسی از نظرت عزیزم کلی حالم بهتر شد همش حس میکردم کارم زشت بوده❤

مرسی از نظرت عزیزم کلی حالم بهتر شد همش حس میکردم کارم زشت بوده❤

زنده باشی گلم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736