2777
2789

سلام تا آخرین مهلتی که میشه سوار هواپیما شد چند هفتگی؟ 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳۰ هفته فک کنم

وای 30 هفته که خیلی کمه کاش بیشتر می‌شد اجازه بدن 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چ با کلاس🤩

مجبورم عامو کجاش باکلاس با اتوبوس که نمیتونم 14 ساعت تو راه باشم

وای 30 هفته که خیلی کمه کاش بیشتر می‌شد اجازه بدن 

فک کنم خطرناکه بیشتر

کجا می خواید برید؟

والا دختر خالم می خواست بره کانادا بچشو دنیا بیاره چون پروازش طولانی بود دکتر گفت زیر ۳۰ هفته باید بری ۲۷ هفته رفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چن سالته

25

فک کنم خطرناکه بیشتر کجا می خواید برید؟ والا دختر خالم می خواست بره کانادا بچشو دنیا بیاره چون پرو ...

خونم شماله باید برم جنوب پیش خانوادم آخه اینجا جز منو شوهرم کسی نیس باید برای زایمانم پیش خانوادم باشم

خونم شماله باید برم جنوب پیش خانوادم آخه اینجا جز منو شوهرم کسی نیس باید برای زایمانم پیش خانوادم با ...

پرواز زیاد طولانی نیست شاید بشه تا ۳۴ اینا از دکترت بپرس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

کجا میخوای بری عزیزم؟اگه واجب نیس نرو

دختر همسایمون برا زایمان میخواس بیاد پیش مامانش دکتر گفته بود نهایت تا قبل شروع ماه هشتم میتونی سوار هواپیما بشی اینم همون اواخر ماه ۷اومد اینجا

خدایا کمی آرامش فقط همین
چه پولدار😻

آخی نگو مجبورم خواهر.... 14 ساعت راهه نمیتونم بااتوبوس برم.. باید برای زایمانم برم