2777
2789

سلام خانما من زمان تخمک‌گذاری که با کیت مشخص شد اقدام کردم بعدش سینه هام متورم شد ونوکش وسینه چپم درد میکرد ولی دوروز بعد تورم کمتر شد ودرد تقریبا از بین رفته کسی اینطوری بوده بعدا فهمیده باشه که باردار بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از یک هفته به پریودم اما کم بود هرچی به روز پریود نزدیکتر میشدم بیشتر میشد

مال من روز های تخمک‌گذاری دردش و ورمش بیشتر بود ولی بعدش کمتر شد الان یه هفته مونده به پریودم اگر دست بزنم یکم درد می‌کنه خیلی شدید نیست 

مال من روز های تخمک‌گذاری دردش و ورمش بیشتر بود ولی بعدش کمتر شد الان یه هفته مونده به پریودم اگر دس ...

سلام گلم.من حدود سه ماه پیش اینجور شدم و یک هفته مونده به پریودی دیگه دردش کم شد.بی بی چکم میذاشتم هاله داشت اما سر موقع پریود شدم.کلا علایم نمیشه بهش دل خوش کردی.ان شاالله که شما بارداری

سلام گلم.من حدود سه ماه پیش اینجور شدم و یک هفته مونده به پریودی دیگه دردش کم شد.بی بی چکم میذاشتم ه ...

سلام عزیزدلم آره حق با شماست فداتشم منم ماه قبلی کلی حالت تهوع داشتم ولی آخرش پریود شدم راست میگین نمیشه به این علائم دل خوش کرد مرسی از دعای قشنگت قربونت برم انشالله خدا به شماام یه نی نی سالم و خوشگل بده عزیزم