سلام خانما من زمان تخمکگذاری که با کیت مشخص شد اقدام کردم بعدش سینه هام متورم شد ونوکش وسینه چپم درد میکرد ولی دوروز بعد تورم کمتر شد ودرد تقریبا از بین رفته کسی اینطوری بوده بعدا فهمیده باشه که باردار بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال من روز های تخمکگذاری دردش و ورمش بیشتر بود ولی بعدش کمتر شد الان یه هفته مونده به پریودم اگر دس ...
سلام گلم.من حدود سه ماه پیش اینجور شدم و یک هفته مونده به پریودی دیگه دردش کم شد.بی بی چکم میذاشتم هاله داشت اما سر موقع پریود شدم.کلا علایم نمیشه بهش دل خوش کردی.ان شاالله که شما بارداری
سلام گلم.من حدود سه ماه پیش اینجور شدم و یک هفته مونده به پریودی دیگه دردش کم شد.بی بی چکم میذاشتم ه ...
سلام عزیزدلم آره حق با شماست فداتشم منم ماه قبلی کلی حالت تهوع داشتم ولی آخرش پریود شدم راست میگین نمیشه به این علائم دل خوش کرد مرسی از دعای قشنگت قربونت برم انشالله خدا به شماام یه نی نی سالم و خوشگل بده عزیزم