2777
2789

بنده طی یک هفته عضویت دومین دعوای بزرگم رو ب اطلاع حضار میرسونم ـ

تشکر تشکر کم دست بزنید لطفاااا😆

حییییف تاپیک ترکید و هر کاری کردم تگ نشدی ای کاربر خود ادم پنداره خبیث😂

هی گفتم جوابتو ندم جوابتو ندم ولی دیدم نهههه هر چی بیشتر میگذره بیشتر توهین میکنی بهم گناهم این بود فقط روت ریپ زدم فک کردم ادمی انگار فلفل ریختن توی،،،،،،،😕😐😂😂😂

در جواب تمام یاوه گویی هات

فقط اینارو میگم و تامام 

ا‌طرافیان من  همیشه  شخصیتم براشون قابل احترام بوده  جانم چون بالاخره شناخت هست ک رفتارو تایین میکنه امامطمئن باش منم حسی مشابه شما رو دارم و هیچ دوست ندارم با کسی مثل شما برخورد کنم:))) ✌
عقده ای بودن از کلماتت ب میزان فراوونی میباره
ساچچچ عه واو😆میگی نظرمو بد متوجه شدی همینو مثل یه انسان عادی هم میگفتی و عاری از خشم و پرخاشم میتونست باشه خانومی که ازت ادعای درک و عقل و منطق میباره و منو متهم میکنی به اینکه حالم خوش نیست و درک و شعوری حین حرف زدن ندارم! من چه تعصبی روی افکارم داشتم ک شما امثال من امثال من برام راه انداختی؟
البته تقصیر منم هست فک نمیکردم با این رفتار ب دور از ادب از جانب شما مواجه بشم و متاسفانه(خیییلی) دیدگاهمو باهات ب اشتراک گذاشتم  و یاادم رفته بود ادما هیییچوقت تحت هیچ شرایطی نمیپذیرن فکریو ک مخالف افکار خودشون باشه
نظرمو تو حلق کسی فرو کن نیستم ادعای چیزیم ندارم اگه از به اشتراک گذاشتن دیدگاهم اینو فهمید من خیلی بیشتر متاسفم هر چند همیشه میگن ادم هر چی در خودش باشه رو به دیگران نسبت میده،،،
گفتم حوصله ندارم اتفاقا اشتباه کردم تو انتخاب کلمم چون اون لحظه واقعا هنگ کرده بودم از این حجم توهین شما و چون دوس نداشتم دلخوری از این بیشترو باعث شم و کما اینکه تا حدودی شخصیت نداشتت دستم اومد این حرفو زدم
اینارو گفتم و میدونمم ارزشی ندارن نوشتنتش برا کسی مثله شما اما از اونجایی ک ادمیم حرف بی منطقو قبول ندارم دوس نداشتم فک کنی خیلی حق حرف میزنی از سکوتم:))))
مرسی ک بهم یاد دادی با هر کسی اینجا حرف نزنم و فک نکنم همه مثله خودمن
پیاماتو حذف میکنم و امیدوارم دیگ باهات هیچ کجایی این سایت تو یه تاپیک نیوفتم:)))

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.