خیلیی دو دل بودم که تاپیکشو بزنم یا نه اما چون ۴ ماه پیش همه مسائل گفته بودم و کمک خواسته بودم گفتم الانم تاپیک بزنم که شاید دونفر اگه همچین مسئله ای براشون پیش اومد بدونن باید چیکار کنن اشتباه نکنن یا شایدم یک آگاهی داشته باشن فکر نکنم همه اینا برای فیلماست
دوستم چند ماه پیش شوهر خواهرش بهش تعرض کرد و این از دستش در رفت و تموم شد چند وقت بعدش به مامانش گفت مامانش رفت پیش دوماد و تهدیدش کرد که بخاطر اینکه دخترم حاملست کاریت ندارم اگرنه طلاق دخترمو ازت میگرفتم داماد هم رفت به خواهر گفت که آره خواهرت به من چشم داره فلانه ندیدی جلو من چجوری لباس میپوشه خواهر خیلی با این سرد شده بود ولی چیزی بهش نگفته بود تا زد بچش به دنیا اومد مادرش شب موند تو بیمارستان این برگشت خونه نصفه شب میبینه صدای در میاد شوهر خواهر مست کرده بوده با کلید خواهرش میاد دره خونه اینارو باز میکن میاد تو فقط چقدر ذات آدم میتونه خراب باشه دوستم میگفت انقدر مست بوده تعادل نداشته راه بره میگفت اومد دست بزنه بهم هلش دادم رفتم تو اتاق زنگ زدم به مادر و داداشش میگفت اونا اومدن انقدر اینو زدن مادرش فقط التماسم میکرد که ترو خدا فقط به خواهرت نگو اصلا دوستم طفلک الان افسردگی شدید گرفته اینارو همرو با گریه برام تعریف میکرد میگفتش که الان من باید چیکار کنم انقدر آدم عوضی شب تولد بچش بیاد اینکارو بکنه میگفت تصمیمم و گرفتم میرم ازش شکایت میکنم الان ولی باز پشیمون شده از اون موقع به بعد دیگه شوهر خواهره رو ندیده