2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز میشه بیاید

146 بازدید | 9 پست

مادرم زانو درد شدید داره و زانوش ورم کرده فکر میکنه که آب آورده و خیلی اذیته زمانی هم که حرکت میکنه زانوهاش صدا میده فوق تخصص جراحی زانو تو مشهد اگه میشناسید معرفی کنید یا اگه شرایط مشابهی داشتید بگید چکار کردید ممنون میشم 

سلام عزیزم وقتتون بخیر.شرمندم مزاحمتون شدم.تو یک تاپیک دیدم فرموده بودید کوچولوتون از چهارماهگی دیدید اشیا رو با یک دستش نمیگیره امکانش هست یکم راهنماییم کنید؟الان کوچولوتون چندسالشه؟خدایی نکرده مشکلی داره الان؟

پسر من پنج ماهشه از اول که دستشو یاد گرفت دهنش کنه فقط دست چپشو دهنش میکرد تا بعد چند وقت یاد گرفت دست راستشم دهنش کرد و الان هر دو رو دهنش میکنه.تازگی یاد گرفته دستشو دراز میکنه اشیا رو میگیره باز هم فقط دست چپشو دراز میکنه.من خیلی نگرانم نمیدونم مثل دست به دهان بردنش بعدا یاد میگیره که از هر دو استفاده کنه یا موضوع نکران کننده ایه😢ممنون میشم یکم راهنماییم کنید در مورد علائم کوچولوتون

سلام عزیزم وقتتون بخیر.شرمندم مزاحمتون شدم.تو یک تاپیک دیدم فرموده بودید کوچولوتون از چهارماهگی دیدی ...

سلام قشنگم دختر من فقط با دست راست اشیاه رو میگرفت و دست چپ اکثر اوقات مشت بود یا اگرم باز بود سمت چیزی میبرد اما باهاش چیزی رو برنمیداشت چند تا دکتر بزدم گفتن مشکلی نیست و درست میشه اما نشد بردم دکتر مغز و اعصاب و گفتن که اسیب مغزی داره و سی پی شده الان سه سال و نیم هست و متاسفانه هنوز هم با اینکه کاردرمانی میبرم اما از دست چپ استفاده نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام قشنگم دختر من فقط با دست راست اشیاه رو میگرفت و دست چپ اکثر اوقات مشت بود یا اگرم باز بود سمت چ ...

ای وای من😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم

ان شاء الله به حق این ماه عزیز زودتر دست دختر نازتون کاملا خوب بشه

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید ببخشید دیر پاسخ دادم

منم باید پسرمو ببرم دکتر مغز و اعصاب پس😔پسر من دستش باز هست اولا اصلا چیزی نمیگرفت با دست راستش الان یکم میگیره ولی خیلی تسلط نداره و بازم بیشتر ترجیحش به دست چپه

عذرمیخوام عزیزم شرمندم اینقدر سوال میپرسم دکتر از دخترتون ام آر آی مغز گرفت که متوجه شد؟و اینکه دارو هم بهش دادن یا فقط کاردرمانی؟

ای وای من😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاء الله به حق این ماه عزیز زودتر دست دختر نازتون کاملا خوب ب ...

بله ام ار ای گرفتن و شربت پیراستام براش تجویز شد امروز هم قرار برم دکتر مغز و اعصاب دیگه ببینم ایشون نظرشون چیه 

پسر شما چند ماهش هست؟ 

بله ام ار ای گرفتن و شربت پیراستام براش تجویز شد امروز هم قرار برم دکتر مغز و اعصاب دیگه ببینم ایشون ...

مرسی عزیزم

ان شاء الله که به زودی دخترتون کاملا خوب بشه

پسرم ۶ ماه و نیمشه

ممنون خدا نگهدارش باشه

سلام عزیزم وقتتون بخیر.عذرمیخوام چندوقت پیش تو همین تاپیک مزاحمتون شدم در مورد مشکل پسرم گفتم عذرمبخوام مجدد مزاحم شدم.امکانش هست بهتون درخواست دوستی بدم در مورد شربت پیراستام سوال داشتم.ممنون میشم⁦❤️⁩