2777
2789
عنوان

قرص گلوکوفاژ

23421 بازدید | 24 پست

دکتر بهم گفت سالمی، یعنی سونو و آزمایشم رو دید

گفت مشکل برا حاملگی نداری اما گلوکوفاژ نوشت در حالیکه قندم ندارم، شما تجربه ای دازید

چرا بدون مشکل نوشته؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوماهی هست که کم کاری تیروئید گرفتم دوکیلو اضافه کردم دکترم این قرص رو بهم داد که سوخت و ساز بدن رو بالا ببره ( تو گوگل خوندم واسه اونایی که قند دارن تجویز میشه) اما لاغر میکنه من 3 کیلو کم کردم اعصابم خورد شده نمیدونم چرا دکترها اینقد بیشعور شدن

ضمنا تو توضیحاتش هم نوشته بود که حاوی مقادیری شیشه هس که وزن رو هم کاهش میده

من دوماهی هست که کم کاری تیروئید گرفتم دوکیلو اضافه کردم دکترم این قرص رو بهم داد که سوخت و ساز بدن ...

متفورمین یا گلوکوفاژ وشیشه؟؟ !! کجا خوندید میشه عکسشو اینجا برامون بفرستید 

برای هر بیماری به قصد خاصی تجویز میشه گفتم که مشکل من تیروئید بود و برا بالابردن سوخت و ساز بدنم تجو ...

احتمالا منظوراز قرصهای لاغری قرصهایی مثل جی سی وگلوریا والفا اسلیم واینجور قرصها بوده خیلی وقته متفورمین مصرف میکنم خیلی هم در موردش خوندم بار اول بود همچین‌چیزی شنیدم خیلی تعجب کردم احتمالا برای این خانم هم به خاطر مشکل تخمدان پلی کستیک تجویز شده 

احتمالا منظوراز قرصهای لاغری قرصهایی مثل جی سی وگلوریا والفا اسلیم واینجور قرصها بوده خیلی وقته متفو ...

گفتم در مورد این خانوم من چیزی نگفتم در مورد خودم گفتم و از دکترم هم پرسیدم خواهرم هم پرستاره اونم گفت که واسه بیماری تو وزن رو کم میکنه بخاطر سوخت و ساز و همه این قرص ها حاوی کمی شیشه هستن