2777
2789

سلام عزیزم درمورد منطقه میپرسید؟بستگی به خودتون داره شلوغ میپسندین یا یه روستای اروم و خلوت

و اینکه حتما حتما حتماحتما از یه ادم مورد اطمینان بخرید که هم بهتون گرون نفروشه هم یه زمین چند صاحب رو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام عزیزم درمورد منطقه میپرسید؟بستگی به خودتون داره شلوغ میپسندین یا یه روستای اروم و خلوت و اینکه ...

مرسی عزیزم آپارتمان میخوایم بخریم  توشهر ساحلی میخوام  تنکابن خریدم و فسخ کردم الان پشیمونم ولی طرف میگه دلار رفت بالا و حالام میگه پسرم میخواد بخره ازم  خیلی پشیمونم فسخ کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای شمال میخواین بخرید؟کدوم شهر..داخل شهر یا اطراف 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

کجای شمال میخواین بخرید؟کدوم شهر..داخل شهر یا اطراف 

والا نمیدونم برم سمت گیلان و انزلی  یا سمت مازندران  چالوس  تنکابن  نور و محمودآباد   فقط میدونم شهرساحلی میخوام اپارتمان  الان این دوستمون گفت امکانات مازندران بهتره البته خب گرونتره و اشباع شده