2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه میشه بگی کل جهیزیه چقد شد ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
آره این بهتره.بذار کمد بالای کابینت اصلا جالب نیست‌.

پس جمع کنم تو کارتن بذارم تو کمد خیلی جا کم اوردم خونمم کوچیکه فقط حیاط بزرگ داره ۲۵۰ متر حیاطه ولی کل خوته ۸۰ متر ساختن

پس جمع کنم تو کارتن بذارم تو کمد خیلی جا کم اوردم خونمم کوچیکه فقط حیاط بزرگ داره ۲۵۰ متر حیاطه ولی ...

اسی عکس جهیزیتو میزاری

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
مرسی گلم  کلا حدود ۳۰۰تومن البته من و شوهرم خریدیم باهم رو گردن خانواده نبود

خدا رو شکر خریدی خیلی گرون شده همه چی☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
پس جمع کنم تو کارتن بذارم تو کمد خیلی جا کم اوردم خونمم کوچیکه فقط حیاط بزرگ داره ۲۵۰ متر حیاطه ولی ...

آره.

منم چیزایی که جا ندارم براشون و فعلا استفاده م نمیشه کارتن کردن گذاشتم کمد.

انشالله یه خونه ی بزرگ با آشپزخونه ی جادار بخری