2777
2789
عنوان

موریانه ی بالدار. کمکککک

1707 بازدید | 17 پست

خانوما من یه هفته اس تو خونه ام موریانه ی بالدار میبینم. همه ی حبوبات رو ریختم تمیز کردم هیچی نبود. یعنی از کجا میان اینا. اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم. تجربه ای دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مورچه بالداره گلم موریانه ها هرکدوم ۲۰۰ گرمم 😂حشره کش کامن بگیر ببین مورچه ها از کجا زیاد میان بیرون خونشون اونجاست

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

این فصل میان خونه ماهم همینجور 

.. نمیدونم انجام میدی یانه یا بنزین یا پودر بچه یا یکم عرق نعنا بریز دور تا دور خونه 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
این فصل میان خونه ماهم همینجور  .. نمیدونم انجام میدی یانه یا بنزین یا پودر بچه یا یکم عرق نعن ...

عزیژم از کجا منبعشونو پیدا میکنی. میترسم یه وسیله ی چوبیم افتاده باشن خرابش کنن

عزیژم از کجا منبعشونو پیدا میکنی. میترسم یه وسیله ی چوبیم افتاده باشن خرابش کنن

من ندیدم منبعشو فقط دور تا دور خونه زدم البته چک کردم مبل و تخت و وسایل چوبی رو بعد که دیدم ازاونجا نیس دیگه از همونهایی که گفتم استفاده کردم 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

اینه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

عکس موریانه رو میدی تا حالا ندیدم