2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 47 پست
حالا هم بعد ۸ سال شدم یه زن افسرده که موهای لخت تا روی باسنم سفید شده و مریضی اعصاب گرفتم و به قدری ...

منم افسرده شدم

همش دلم پر بغضه

درسته خودمم خیلی سرد شدم ولی یه عقده ای تو دلمه که نگو

میگرن گرفتم 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اسی باورت نمیشه دو سال بعد عروسبمون بخاطر همین کم محبتی و بی توجهی دعوا کردم و رفتم تو حموم بخدا موه ...

چرا طلاق نگرفتی؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مث توام همش که رابطه نیس من بوسش نکنم بوسم نمیکنه بغلش نکنم نمیکنه حرفای عاشقانه که اص ...

کاری نمیشه کرد من با هر مشاوری حرف زدم گفتن درونگراس. تو خودتو تغییر بده یا برات مهم نباشه. دوراهی خیلی بدیه بخاطر بچه نمیشه طلاق گرفت و اینکه روم نمیشه به پدر مادرم بگم بخاطر این مسأله طلاق میخام. من فقط دارم میگذرونم کاری نمیشه کرد

کاری نمیشه کرد من با هر مشاوری حرف زدم گفتن درونگراس. تو خودتو تغییر بده یا برات مهم نباشه. دوراهی خ ...

چقد هم دردیم

پس چرا زن گرفته وقتی رابطه دوست نداره

صبح دقیقا همینو بهش گفتم 

من خیلی تلاش کردم برا این زندگی ولی روزبروز بدتر میشه تنها دلیلشم سردی همسرمه اون که بچه نیس متو ...

متاسفانه بعضی از آقایون زود دل میکنن از همسر و زندگیشون...دلایل مختلفی داره

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
ولی وقتی از اول این مشکل بوده یعنی بخاطر مسائل عاطفی نیست.. چون اون اوایل، دیگه طرفین مشتاق به زندگی ...

بله..کاملا موافقم با حرفتون

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
چی گفت؟

حرفی نداشت 

بیشترین دلیل سرد بودن زندگیتون زود ازدواج کردنتون بوده...هیچ تجربه ای نداشتین وارد زندگی زناشویی شدی ...

نه عزیزم. دلیلش این نیست. من درگیر همچی زندگی بودم. دلیلش این نیست. دلیلش در ذهن و روان اون آدمه. که سرد هست.

عزیزم. دو راه داری: سوختن و ساختن. یا جدایی. هیچ درمانی نداره. من درگیرش بودم. درست نمیشه

بله عزیزم همه راه هارو رفتیم به این نتیجه رسیدم مرد سرد و نمیشه گرم کرد و مرد گرم روهم نمیشه سرد کرد

روزارو دارم میگذرونم دخترم یکم بزرگ شه خودم یکم سنم ببشتر شه بتونم جدا شم

بهترین روزهای جوونیم رو تو خونش نابود کردم 

عزیزم. دو راه داری: سوختن و ساختن. یا جدایی. هیچ درمانی نداره. من درگیرش بودم. درست نمیشه

عزیزم شما چیکار کردی؟

موندی و سوختی ساختی یا جدا شدی؟

عزیزم شما چیکار کردی؟ موندی و سوختی ساختی یا جدا شدی؟

جدا شدم.
وقتی جدا شدم مثل دخترهای باکره بودم،  حتی بسیار گنگ تر و ناآشناتر به مفاهیم زناشویی.
چون توی زندگی به ظاهر مشترک قرارگرفته بودم، اما هیچ چیزی از زناشویی در زندگی من جریان نداشت.
من ادبیات زناشویی رو بلد نشدم تو اون زندگی. هرگز حمام مشترک نرفته بودم. از روز عقد بهم گفت منو نبوس. حالم از بوسیدن به هم میخوره. اب دهنت رو بهم نزن. بهم میگفت دستات گرمه دستم رو نگیر حالم بد میشه از گرمای تنت            خیلی خیلی خیلی به ندرت ارتباط می گرفت.  و هیچ وقت هیچ نیازی نداشت. من هیچ لباسی که خانم های متاهل استفاده میکنند نداشتم       وقتی مثلا فیلم می دیدیم که ص ح ن ه داشت، فیلم رو رد میکرد . تا نبینیم. من از زناشویی هیچی هیچی نمی دونستم. و از دخترها چشم و گوش بسته تر بودم.         دلم برای خودم میسوزه.

جدا شدم. وقتی جدا شدم مثل دخترهای باکره بودم،  حتی بسیار گنگ تر و ناآشناتر به مفاهیم زناشویی. چ ...

بچه هم داشتی؟

چند سالت بود جدا شدی؟

با متنت اشکام جاری شد 

چون خیلیاشونو تجربه کردم با تمام وجود