2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

462 بازدید | 54 پست

خانما لطفا راهنمایی کنید بدون قضاوت واقعا بین دو راهی بدی موندم 

من ۱۶ سالمه دوست پسرم ۲۶ و شیش ماه با هم آشنا شدیم و مادرم و مادر ایشون هم در جریانه  و قصدش ازدواجه و کاملا جدی گفته و هم ظاهرش خوب هم اخلاقش هم کاملا ساپورتگر یعنی از بچگی زندگی سختی داشته و کاملا مرد بار اومده و درآمدش هم خوبه و خیلی بهم احترام میزارم و دوستم داره و از هر لحاظ میخواد خوشحالم کنه وقتی بحث ازدواج رو جدی وسط کشید ما باهم ی صحبت های کردیم و چند تا مشکل بود اول اینکه کارش ی حوریه که تابستون ها  حداقل  سه شب میرسه خونه البته که ازش مطمئنم و توی اون تایم باهم صحبت هم می‌کنبم دوم اینکه مسئولیت خانواده به دوشش هست حتی بعد ازدواج و سر یک مسائلی مثل پوشش و اینا صحبت کردیم من کوتاه اومدم و قبول کردم اما بهش گفتم من شاید بخوام عمل بینی یا ژل یا تتو پیرسینگ انجام بدم چون قبلاً گفته بود دوست ندارم و بهش گفتم الان نه ولی اگه حس خوبی بده بهم چرا و بعد شروع کرد که اگه اینکار رو بکنی زندگیمون خراب میشه من اخلاق خودمو میشناسم من دوست ندارم کارای خودت از حذف کن برات مهم تره من تو الویتت نیستم اول بگم که خیلی آدم حساس و دل نازکیه و مشکل اینکه این کار ها رو بکنم نیست مشکل اینه که از همین سه تا حمله برای همه چی استفاده می‌کنه ی جوری میخواد حرف خودشو به کرسی بشونه و هر چی بگه من بگم چشم و هر جور اون میخواد باشم 

مشکل بعدی اینه من بهش گفتم حداقل سه سال دیگه که ۱۸ سالم بشه میتونم باهات ازدواج کنم و ولی من هم سنم کمه هم خیلی چیزا میتونم تجربه کنم و از زندگی لذت ببرم که شاید با اون باشم نتونم و هم اینکه سرباز فراریه و در کل حس میکنم بدون اون زندگیم بهتره و موقعیت های بهتری میاد سراغم اما از طرفی هم دوسش دارم و اگه الان بهش قول ازدواج هم ندم سه سال دیگه بزنم زیرش و بخوام معطل نگهش دارم اون میشه ۲۹ سالش و به قول خودش خیلی دیره براش 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سنت خیلی کمه اون نسبت به سن شما خیلی سنش زیاده

از نظر سنی که من بخوام تفریح کنم و اون دیگه دیر شده باشه و حال نداشتم باشه یا اینجوری جلوم رو بگیره مشکلی ایجاد نمیکنه چون خودش تا الان فقط کار کرده و پایه هم هست از چه نظر 

اینجا الان همه گارد میگیرن و میگن نههه خیلی چیز قبیح ایه

باید بشینی ته خونه تا نزدیک‌سی سال ی خانوم جلسه ای بیاد خونتون تورو واس پسرش ک هیچ وقت تاحالا ندیدیش خواستگاری کنه 

ولی من بهت میگم اگ پسر خوبیه سریع خانواده هاتون رو در جریان بزار در کنارش درستم بخون 

نهایت تا دانشگا نامزد میمونی اونموقعم عقد و عروسی 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

سریع بیا بیرون از این رابطه شاید بعدا بکوبی توسرت همیشه با عقل برو جلو ن احساسی الان مادرت واقعا نمیدونه اینا رو که راهنماییت نمیکنه انقدر سیر شده ازت؟؟؟تو فقط ۱۶سالته موقعیت تا ۲۸سالکی هم هست بدبخت نکن خودت

نه بابا یه دهه بینشون فاصلست

از نظر تفریح یا اینکه مانع پیشرفتم بشه یا بگی پسر حوصله نداره اینجوری نیست پایه 

سنت خیلی کمه و تفاوت سنیتون زیاده.

از الان درگیر این مسائل نشو! سعی کن فراموشش کنی جدا بشی.

هنوز خیلی زوده و مطمئن باش بعدا شرایط بهتر میشه🤦🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

از نظر سنی که من بخوام تفریح کنم و اون دیگه دیر شده باشه و حال نداشتم باشه یا اینجوری جلوم رو بگیره ...

ده سال خیلیم نیس 

زمان قدیم نیس ک کار فیزیکی شدید باشه و ادم زود از ظاهر و توانایی بدنی بیوفته 

بنظرم اگ شخصیتش خوب باشه اوکیه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین این چیزا واقعا بستگی به خودت داره 

اگه فکر میکنی از لحاط فکری برای ازدواج به بلوع رسیدی و فک میکنی میتونی کنارش خوشبخت باشی باهاش ازدواج کن 

ولی اگه نه بنطرم نکن 

من نطر شخصیم رو میگم که بنطر من هنوز زوده برات قطعا بعدها پشیمون میشی 

که چرا اقند زود رفتی زبر بار مسئولیت زندگی مشترک 

لطفا احساسی تصمیم نگیر 

همه جوانب در نطر بگیر