2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 47 پست
😔ای جان دلم بگردم... یکم بهش چیزای گرم مزاج بدع شاید خوب بشه...

نه عزیزم به این چیزا نیس

من دکترمتخصص هم بردمش

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عمیقأ درکت میکنم و جز صبوری راهی نداری

نمیتونم کم اوردم

چقدومن اونو درک کنم یبارم اون منو درک کنه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حتی اگه لباس اونجوری هم بپوشی پیش قدم بشی تحریک نمیشه؟؟

اصلااا

خیلی اوایل پیشقدم میشدم

حتی لباسامم با گریه در میاوردم و ارایشمو میشستم 

بعد دیدم ناراحت میشه که تو سمت من‌ نیا

سرد مزاجی یه اصطلاح عامیانه ست شوهرت یا مشکل هورمونی و جسمی داره که باید دارو مصرف کنه  یا مش ...

مشکل هورمونی نداره انواع ازمایشات رو داده

روانشناس هم تایید کرد که مشکل ارثیه و درمانی نداره

به نظرم خیلی ارتباطی به این مساله نداره. سردی و گرمی یه امر ذاتیه.. آموزش و تجربه اون رو تقویت می کن ...

خیلی عذر میخوام ولی منظورم از سرد بودن مختص به روابط جنسی نیست...بیشترین شکست زمانیه که از طرف روابط عاطفی سرد بودن و تجربه کنن...بی محلی از زوجین...بی تجربگی....

پشیمون شدن از زود ازدواج کردن

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
عزیزم درمان این جور افراد هم موقتیه.. یعنی یه مدت کوتاه خوبن باز برمی گردن به تنظیمات قبلی شون! اصول ...

اره عزیزم همونطور که مرد گرم رو نمیشه سرد کرد و برعکس

بیشترین دلیل سرد بودن زندگیتون زود ازدواج کردنتون بوده...هیچ تجربه ای نداشتین وارد زندگی زناشویی شدی ...

من خیلی تلاش کردم برا این زندگی

ولی روزبروز بدتر میشه

تنها دلیلشم سردی همسرمه

اون که بچه نیس

متولد ۶۷ هس

اصلااا خیلی اوایل پیشقدم میشدم حتی لباسامم با گریه در میاوردم و ارایشمو میشستم  بعد دیدم نار ...

آخ خداااا میفهمم چی میگی 

من گاهی شبا به قدری خودمو خوشگل میکردم لباس توری شب میپوشیدم یعنی خودمو تو آینه میدیدم همش میگفتم بسم الله چشم نخورم تا این حددددد وقتی شوهرم میومد هیچی نمی گفت شام میخورد و سرش رو بالش نرفته خرو پفش هوا بود. منم با بعض و گریه و نفرین تا ساعت ها گریه میکردم اصلا متوجه نبود . من واسه رابطه نبودم فقط دوس داشتم یکم توجه کنه محبت کنه ببینه. خدا همچین مردایی رو ....... نمی‌دونم چی بگم ولی من شوهرمو نفرین میکردم که جوونیمو خراب کرد

خیلی عذر میخوام ولی منظورم از سرد بودن مختص به روابط جنسی نیست...بیشترین شکست زمانیه که از طرف روابط ...

ولی وقتی از اول این مشکل بوده یعنی بخاطر مسائل عاطفی نیست.. چون اون اوایل، دیگه طرفین مشتاق به زندگی‌ن..

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
آخ خداااا میفهمم چی میگی  من گاهی شبا به قدری خودمو خوشگل میکردم لباس توری شب میپوشیدم یعنی خو ...

حالا هم بعد ۸ سال شدم یه زن افسرده که موهای لخت تا روی باسنم سفید شده و مریضی اعصاب گرفتم و به قدری شکست خوردم ک... همش ۳۰ سالمه

آخ خداااا میفهمم چی میگی  من گاهی شبا به قدری خودمو خوشگل میکردم لباس توری شب میپوشیدم یعنی خو ...

منم دقیقا مث توام

همش که رابطه نیس

من بوسش نکنم بوسم نمیکنه

بغلش نکنم نمیکنه

حرفای عاشقانه که اصلا

نمیدونم چیکار کنم

من خیلی تلاش کردم برا این زندگی ولی روزبروز بدتر میشه تنها دلیلشم سردی همسرمه اون که بچه نیس متو ...

اسی باورت نمیشه دو سال بعد عروسبمون بخاطر همین کم محبتی و بی توجهی دعوا کردم و رفتم تو حموم بخدا موهام تا پایین باسنم بود عین ابریشم با چاقو گرفتم تا گردنم موهامو با چاقو بریدم.... شوهرم اومد نگاه کرد و رفت بیرون ... فکر کن تا این حد بی توجهههه.