2777
2789
عنوان

ناهار فرستادنی که به جدایی ختم شد 😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 61 پست

عزیزم وقتی رابطتت مثل چینی شکسته بند زده هست، چرا با زور گیرش دادی. این چینی دوباره خورد میشه. 

بهر صورت کار بدی نکردی، اون مشخص نبوده چه غلطی میکنه که نخواسته قابلمه رو بگیره. 

کلا دارم بهت میگم عمرت داره از دست میره، وقتیم مدت طولانی با کسی باشی و بهم بزنی هیشکی طرفت نمیاد دیگه... خودتم داغون میشی.

سریعا سریعا وقت رو حروم نکن، بشین با کم مشاور و خانوادت تصمیم اساسی بگیر

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینم از محبت  محبت میکنیم فکر میکنن چه خبره،هوا برشون میداره  همه چی به اندازه  ...

باز میگم اگر اینجوری رفتار کنم 

یه نفر دیگه پیدا خواهد شد بیشتر محبت کنه باز آقا هوایی بشن 😒

منم یکبار عقدمو بخاطر همین رفتارها بهم زدم. کیک تولد و ربع سکه گرفتم و فرستادم محل کارش که خوشحال بش ...

خداروشکر عزیزم 

اِن شا الله خوشبخت ترین باشی 

اما حقیقتش من ۱۱ سال هست باهاش هستم 

جدا شدن ازش با جون کندن برام برابری می‌کنه 

ینی پس سرش خلوت بشه بعید نیست ازش با بقیه بپره ؟ درسته... خودتم ازش صددرصد مطمئن نیستی...‌‌‌‌‌‌‌‌بنظ ...

نه منظورم اینکه هیچ کاری از هیچ کس بعید نیست خیانت هم از این بعید نیست (با توجه به تجربه ای که از بقیه گرفتم )

اما الان مطمعنم تو شرایط خیانت نیست 

چقدر سریشی چه مردی تا حالا گرسنه مونده 

اینقدر عقل نداره خودشو سیر کنه دختر جون 

حس نمیکنی تو خیلی تو مخی 

به نمونه کار تعریف کردی من عصبی شدم 

وای به حال مرده بدبخت 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
مامان بازیت بد بوده .اون حتی اونقد ازت مطمئنه که می دونه زنگ نزنه تو زنگ میزنی .من بعد از ۱۶ سال زند ...

الان من چیکار کنم گلم ؟

با خودم گفتم تا ۵ شنبه صبر میکنم ببینم چیکار می‌کنه 

اگر تماس نگرفت  یا پیام نداد بهش میگم بیاد حضوری حرف بزنیم و تمام کنم اشتباه؟

عزیزم الان ۵ ساله باهمید  جمعا اخلاقاشو بسنج ببین چند چندین با احساساتم‌تصمیم‌نگیر

۱۱ سال هست باهمیم ...

نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم 

گیج و منگم....

کم آوردم ...

خیلی بهم توجه می‌کنه هوامو داره سعی می‌کنه بهترین ها رو برام فراهم کنه ناراحتیم ناراحتش می‌کنه خوشحالیم شادش می‌کنه 

اما وقتی عصبانی میشه و قهر میکنه

تا وقتی من پا پیش نذارم آشتی نمیکنه 

هیچ چیز سخت تر از موندن تو یه رابطه اشتباه نیست نمی گم بمون یا برو چون با یه تعریف نمیشه تصمیم گرفت 

11 سال بیشتره یا یه عمر 

من با یه ادم شکاک و بد دل بودم الان 12 ساله جدا شدم و ازدواج کردم  از وقتی اون ازدواج کرده بهش فکر میکنم به اینکه چطور زنش میتونه عکس بزاره بره بیاد ولی من نه به اینکه یعنی اونو بیشتر از من دوست داره خیلی سخته خدایش ولی باور کن همه اینا کمرنگ میشه ولی عذابی که میکشی رنج بی پایانه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

دوستانه میگم اصلا زنگ نزن حتی اگر یک ماه  شده زنگ نزن تا خودش پیش قدم بشه اون موقع سفت بگیر و بگو رفتاراش درست کنه وگرنه ترکش میکنی....البته شما هم دیگه برای مسائل گیر نده.....زیادی بهش رو دادی سوارت شده تازه الان حتی عقد هم نیستید بعد از ازدواج رفتارهای مردها بدترم میشه....کلا زندکی با این جور افراد سخته اگر میتونی تجدید نظر کن 

یعنی میگید جدا نشم ازش ؟

بهت میگم برو مشاوره ، از اول رابطتت از شخصیتاتون و ..‌‌ بگو. اینجا ممکنه بعضی حرفا مسکن موقتی باشن و دوباره دردهات برگرده. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

تو مخی نیست گلم ... نگرانش بودم همین 

عزیزم مردا ازاین همه توجه سیر میشن و البته هار

بازنگری کن تو رفتار خودت 

والا یه تیکه تعریف کردی حس میکنم شما خیلی خیلی‌ تو نقش رفتی حتی نفش اون هم تو بازی می‌کنی 

اگر دوستت هست که تمام کن 

اگر همسرته بازنگری کن

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت