2777
2789
عنوان

ناهار فرستادنی که به جدایی ختم شد 😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 61 پست

والا دیگه زیادی خوشبینی واونم زیادی مشکوک ،معلومه اصلا  نبوده که بحواد قابلمه رو تحویل بگیره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که میگی ۵ سال همینجوریه چرا انقدر خودتون و به اب و اتیش میزنید میگه نفرست چرا میفرستی این دلسوزی در زیاده روت واسه چیه نه به اینکه حاضر نیستی یک روز بی ناهار باشه نه به جدایی فکر کردنت تعادل نداری ها

ببخشید ولی ما ها حقمونه  الکی دلسوزی میکنیم فکر میکنیم تاج پادشاهی میذارن رو‌سرمون در حالیکه ل ...

دیروز داشتم با دوستم سر همین موضوع صحبت میکردیم اتفاقا 

اما اگر آدم به عشقش هم محبت نکنه پس باید به کی محبت کنه به کی توجه کنه 🥲

دیروز داشتم با دوستم سر همین موضوع صحبت میکردیم اتفاقا  اما اگر آدم به عشقش هم محبت نکنه پس با ...

خب اینم از محبت 

محبت میکنیم فکر میکنن چه خبره،هوا برشون میداره 

همه چی به اندازه 

یه بار گفتی بیا ناهار اونم گفت نه نمیام دیگه باید چیزی نمیگفتی 

مقصری . درک میکنم موقعییت اون بیچاره رو . متاسفانه ما خانوما خیلی گیر میدیم

آخه گفتم گناه داره 

شاید چون نامزد هستیم تعارف داره 

داره تعارف می‌کنه 

اما اون. میگه من وقتی میگم نه یعنی نه 

دیگه رو اعصابم راه نرو 

این بچه بازی ها رو هم انجام نده

منم یکبار عقدمو بخاطر همین رفتارها بهم زدم. کیک تولد و ربع سکه گرفتم و فرستادم محل کارش که خوشحال بشه،زنگ زد دعوا که همکارام گفتن خوب بود شام میداد😳. یکبار دیگه براش ادکلن گرفتم گفت همکارام گفتن خوب نیست و...

دیدم هرکاری میکنی یه چیزی میگه بعد از ۶ماه عقد ،بهم زدم و جدا شدم. الان همسرم عالیه

[QUOTE=258892922]اره خونه که مطعنم بود  در حال حاضر اینقدر بدبختی داره که می‌دونم اگر بخواد هم ذهنش سمت خیانت ن ...[/QUOT

ایشالا که همینطوره.ولی اینقدر مطمین حرف نزن.خیلی ساده ای.رفتارش خیلی مشکوک بود

🍁