2777
2789
عنوان

ازدواج

479 بازدید | 43 پست

بچه ها کل جامعه فضای مجازی خبرگزاری ها همش میگن سن ازدواج رفته بالا

جوان ها علاقه ای به ازدواج ندارن 

اما فقط فقط تو نی نی سایت دخترهای کم سن و سال و من می بینم به شدت آرزوی ازدواج دارن 

واقعا تو دنیای واقعی هم آنقدر تو دور و وری هاتون دخترا آرزوی ازدواج دارند ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دخترایی ک شروشورترن.دخترایی ک توخونواده معرومحبت ندارن یاظلم میشه بهشون واونایی ک توچشم وهم چشمی هم کلاسی یادوست واشناقصدازدواج دارن این گروها ملاک خاصی برای ازدواج ندارن ولی اونایی ک سنشون بالاست بفکرخیلی چیزاهستن ک داشت باشن قبل یاحداقل بعدازدواج ودختروپسرایی ک یه مدت ازازدواجشون میگذره ومجردهستن سخت گیرترمیشن

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
در کل بالا رفته سن ازدواج و دلیل اصلیش هم نداشتن تمایل به ازدواج نیست

میدونم هزینه ها سرسام آور شده و نداشتن شغل و مشکلات دیگه رو اما اینجا وقتی دختر ۲۳یا ۲۴ ساله حتی چند روز پیش یک دختر ۱۹ ساله فکر می‌کرد برای ازدواج دیر شده خیلی تعجب آور بود برام این سنین اوج جوانی است و زندگی 

خیلی زود وارد زندگی مشترک و مسئولیت هاش شدن خیلی خوب نیست 

اره دخترایی ک شروشورترن.دخترایی ک توخونواده معرومحبت ندارن یاظلم میشه بهشون واونایی ک توچشم وهم چشمی ...

عریزم اصلا ربطی نداره من پدرم واقعا هیچی برام کم نزاشت واقعا تو پر قو بودم دوستامو‌دوروبریامم بااینک ازدواج دوس داشتن سن‌ پایین ازدواج نکردن ولی من دوس داشتم زود ازدواج کنم کلیم ملاکای خاص واسه خودم داشتم 

خدایا عاشقتم😍
😑😑😑😑به حساب خودت نوشتی زن خوش بین . پس چرا اینقدر انرژی منفی هستی . هر کس اختیار زندگی خودشو دار ...

مگه تو تاپیک من انرژی منفی دیدی ؟

فقط آنقدر تمایل شدید برای دختران خیلی خیلی جوان و گریه و زاری رو درک نمی کنم وقتی هنوز وقت و انرژی کافی براشون هست که به موفقیت و استقلال برسند