2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 43 پست

بله سن ازدواج بالا رفته چرا؟چونکه الان هرچقدر که بخوان دوست دختر و پسر عوض میکنن،ببخشیدا بعضیا حتی همخواب هم میشن.دیگه پس زن و شوهر برای چیشونه،بدون هیچ مسئولیتی واسه خودشون هرروز با یکی ان.یکی از یکی رنگارنگ تر.خانواده های اصیل فقط به فکر ازدواج دختر و پسراشونن،بقیه که براشون توی خیابون ریخته

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
میدونم هزینه ها سرسام آور شده و نداشتن شغل و مشکلات دیگه رو اما اینجا وقتی دختر ۲۳یا ۲۴ ساله حتی چند ...

آره .اتفاقا اونایی ک سنشون کمه مشتاق ازدواجن چون از مشکلاتش خبر ندارن هنوز ب اون بلوغ فکری و عقلی نرسیدن ،از جنبه های عاطفی و جنسی نگاه میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج چیزبدی نیس هرکسی دوس داره تشکیل زندگی بده مستقل بشه  بعضیاباسن کم ب عقلانیت کامل و پختگ ...

عزیزم من نگفتم ازدواج چیز بدی است اما هزار راه پیشرفت برای زندگی هست تنها شبانه روزی فقط به ازدواج فکر کردن به نظرم صحیح نیست این تاپیک و برای این زدم خانمی تو چند تاپیک قبل قصد ازدواج داشت و ۲۴ سالگی رو کاملن دیر میدید برای ازدواج و خانم دیگری میگفت هفت ساله برای ازدواج داره گربه میکنه و هنوز به ۲۶ سالگی نرسیده بود 

بله سن ازدواج بالا رفته چرا؟چونکه الان هرچقدر که بخوان دوست دختر و پسر عوض میکنن،ببخشیدا بعضیا حتی ه ...

من بحثم ازدواج نکردن نیست و خوبی و بدی مجرد بودن ‌ و ازدواج 

فقط بنظرم گریه زاری برای ازدواج درست نیست 

بله سن ازدواج بالا رفته چرا؟چونکه الان هرچقدر که بخوان دوست دختر و پسر عوض میکنن،ببخشیدا بعضیا حتی ه ...

ولی شرایط مالی و اقتصادی و مسکنم دخیله خیلی سخت شده ازدواج کردن ،عید عروسی برادر من بود اتفاقا دوست دخترشم بود ،طفلی خیلی کار کرد ولی بازم اول زندگی خیلی تو قرضه اینقدر تو فشارع حد ندارع روزی هزار دفعه خودشو لعنت می‌کنه ک چیکاری بود آخه ،سنمشم زیاد نیست

میدونم هزینه ها سرسام آور شده و نداشتن شغل و مشکلات دیگه رو اما اینجا وقتی دختر ۲۳یا ۲۴ ساله حتی چند ...

تا حدی جا افتاده ک شوهر نیست یا شوهر مناسب نیست به همین خاطر این ترس در بین بعضی دخترا ایجاد شده ک شوهر نیست و به همین خاطر عجول شدن

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠
آره .اتفاقا اونایی ک سنشون کمه مشتاق ازدواجن چون از مشکلاتش خبر ندارن هنوز ب اون بلوغ فکری و عقلی نر ...

کاملن درست میگی 

مادر خدابیامرزم میگفت دخترهای جوان فکر میکنند ازدواج فقط لباس عروس پوشیدن و آرایشگاه و بزن و برقص است اما از فردای ازدواج متوجه میشه چه مسئولیت سنگینی رو دوشش افتاده 

من بحثم ازدواج نکردن نیست و خوبی و بدی مجرد بودن ‌ و ازدواج  فقط بنظرم گریه زاری برای ازدواج د ...

خب دیگه هرکسی به عقل و ذهن خودش بستگی داره،بعضیا با سن کم به بلوغ فکری میرسن،مثلا بعضی دخترای ۱۸ ساله فهم و شعور دخترای ۳۰ ساله رو دارن.ولی دیدم دختری که ۲۸ سالشه و درک و فهمش و ادبش اندازه دختر ۱۴ سالست.بعضیا خامن نمیفهمن،ولی خیلیا با عقل و منطق جلو میرن،مثلا من خودم ۱۵ سالگی ازدواج کردم ولی بابام برام همه چی رو توضیح داد که مسئولیت داره و فلان و بهمان و خودم قبول کردم که وارد زندگی جدید بشم چون واقعا شوهرمم فهمیده و عاقله اگه نبود بابام اصلا قبول نمیکرد که خواستگاری بیان.ولی بعضیا با زور خانواده هاشون،یا اینکه از خانوادشون محبت ندیدن بخاطر همین ازدواج میکنن که اشتباهه از چاله درمیان،میوفتن توی چاه

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
کاملن درست میگی  مادر خدابیامرزم میگفت دخترهای جوان فکر میکنند ازدواج فقط لباس عروس پوشیدن و آ ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم ،کلا زندگی مشترک سختیاش بیشتر از شیرینیاشع.من بعضی وقتا میگم کاش خارج بودیم هروقت میخاستیم کات می‌دادیم  😅فشار اومدنی ب شوهرم میگم

تا حدی جا افتاده ک شوهر نیست یا شوهر مناسب نیست به همین خاطر این ترس در بین بعضی دخترا ایجاد شده ک ش ...

یک زمانی تو آمار تعداد دخترها بیشتر از پسرها بود و خیلی ها می ترسیدن اما الان دو سالیست آمار برعکس شده و جای نگرانی نیست ازدواج خوبه اما با فکر و دلیل نه فقط بخاطر اینکه هم سن و سالهام ازدواج کردن من جا موندم 

این عجله باعث طلاق های زیادی شده یک سر به دادگاه ها هر کسی بزنه تعجب میکنه که همه زیره ۲۵ سال هستند بیشترشون و این خیلی تأسف بار هست 

ولی شرایط مالی و اقتصادی و مسکنم دخیله خیلی سخت شده ازدواج کردن ،عید عروسی برادر من بود اتفاقا دوست ...

انشاالله که خوشبخت بشن عزیزم❤️اگه زنش خوب باشه از پس مشکلات برمیان انشاالله و چندسال بعد به الانشون میخندن.ولی درسته هزینه ها هم که خیلی سرسام آوره،یا باید بابات پولدار باشه یا اینکه با هزار زحمت عروسی کنی.به هرحال همه جوونا خوشبخت بشن انشاالله

خب دیگه هرکسی به عقل و ذهن خودش بستگی داره،بعضیا با سن کم به بلوغ فکری میرسن،مثلا بعضی دخترای ۱۸ سال ...

ایشالله خوشبخت بشی عزیزم 

من شاید منظورم و اشتباه نوشتم من گریه زاری برای دختران جوان در سن کم و فقط نمی پسندم همین 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز