2777
2789
چرا گل؟🙁 اره نگا کن بخواب به هیچیم فک نکن دنیاارزش نداره خودتو برنجونی❤😘

اخه غصه پشت غصه رابطم با دوس پسرم بعد ٨ سال بهمر يخت الان ٢ ساله از هيچكي خوشم نمياد😔😔😔💔اعتماد به هيچكس ندارم ديگه اوضاع پيچيده اي دارم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببينم قشنگه واقعا؟؟ داستانش چيه؟

اره خیلی، در مورده یه قاتلیه ک لباس مترسک پوشیده و میره ادما رو میکشه. نحوه کشتنش وحشتناکه. تیکه تیکشون میکنه. دیشب ک یکی از دخترا رو پیشونیشو با قیچی برید دستاشو شکست. چشاشو دراورد اخر نمک زد رو جاهای زخم دختره نشست بدنشو خوردن

وای من دو‌شب پشت سرهم تریفر یک و دو رو دیدم واقعا ترسیدم. یعنی همش مترسکه جلو چشامه. مخصوصا اون دختر ...

دلقکه عشق منه😂💔

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
وای نه.. ولی اینقد دلم خنک شد تو قسمت دو ک دختره با زنجیر میزتش

😂👌🏻

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
اخه غصه پشت غصه رابطم با دوس پسرم بعد ٨ سال بهمر يخت الان ٢ ساله از هيچكي خوشم نمياد😔😔😔💔اعتماد ب ...

اخی عزیزم😔واقعاسخته شرایطت 

ولی زیادبهش فک نکن سرتوگرم کن همیشه ک ب یادش نیفتی عزیزدلم❤

بهترینا نصیب قلب پاک ومهربونت😘🌺