2777
2789
عنوان

قشنگ ترين حرف يا ديالوگي كه شنيدين

305 بازدید | 28 پست

من ديالوگ يادم نيست

ولي داشتم گريه ميكردم و ميگفتم خستمه و من تنهام حس غربت دارم

كه خواهرم گفت من خيلي دوستت دارم تو براي من هم مادر بودي هم پدر هميشه كنارت ميمونم توام كنارم بمون(خواهرم ابتدايي ميخونه)

يه بارم يه بنده خدايي گفت نترس،عين كوه پشتتم 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شیر خودشو نگران حرف گوسفندا نمیکنه تایوین لنیستر تو فیلم گیم اف ترونز گفت این جمله رو

اين سريال پر از ديالوگ هاي خوبه

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
همسرم همیشه میگه نفسم به نفس های تو بنده💖🤩

چقدر قشنگ،عشق خيلي شيرينه،موندگار باشيد

اینکه یه شب شوهرم تو خواب بیدار شد محکم بغلم کرد گفت اگه تو نباشی من میمیرم بخدا بعدشم دوباره خوابید بااینکه حرفهای عاشقانه زیاد میزنه ولی این یبار خیلی بهم چسبید

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما