ببین به این فکر کن که کربوهیدرات فقط به نون و برنج نیست. شیرینی و شکلات هیچ فایده ای برای تو و بچه نداره. من راستی روزی ۲۰ گرم هم آجیل خام میخورم. سعی میکنم واقعا مفید و با توجه به نیازهای خودم و بچم غذا بخورم. روزی یه مولتی ویتامین و امگا ۳ هم میخورم.
راستی من امروز باز کنترل داشتم. امروز دقیقا اولین روز هفته ۳۳ هستم. وزن بچه ۱۹۳۰ گرم بود و هفته پیش سه شنبه ۱۷۷۰. دکتر خیلی خیلی راضی بود. میخوام بگم واقعا تغذیه مامانهای باردار گاهی درست نیست. من سر بچه اولم ایران زندگی میکردم و ۲۳ ساله بودم. آنقدر همه میگفتن وای بخور تو بارداری خیلی لاغری ای داد و بیداد . از ۴۶ کیلو به حدود ۸۶ رسیدم. داغون شدم. دیگه هم به اون وزن هرگز برنگشتم. به ۵۹ رسیدم بعد یک سال ولی همه تنم ترک خورد و ریخت. الان اینجا تازه فهمیدم چقدر اشتباه میکردم و تغذیه درست چطوریه. خب الان حال خودم خیلی بهتره و بچه هم رشد طبیعی داره. سر بچه اولم با اون همه خوردن و اضافه وزن بچه شد دو کیلو و نیم!!
تو خیلی رعایت کن. مفید بخور. خیلی به هوس ها و حرف بقیه اهمیت نده. به این فکر کن که آب کردن چربی ها بعد زایمان خیلی سخته. همه هم با شیردهی لاغر نمیشن.