2777
2789
خب زایمان که میکنی وزن کم میشه🙄بچه و کیسه آب و جفت. اینا از بدنت خارج بشه۱۰،۱۱کیلو همون موقع کم میش ...

منم اینارو داشتم اما بعد دوماه شش کیلو کم شد😫

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
چند وقتتونه؟

۱۲هفته ام

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۲هفته ام

من الان ۸۴ هستم

یک ماهه

میخوام یکی دوماهی که اولشه کم بخورم یه خرده لاغر بشم که بعدا خیلی اضاف نکنم

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

من قبل بارداری ۵۸ تا بودم

تو بارداری شدم ۶۴ 

وزن بچم ۳۷۲۰ بود

دو سه ماه بعد زایمانم شدم ۵۲ تا

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

من قبل بارداری ۵۸ تا بودم تو بارداری شدم ۶۴  وزن بچم ۳۷۲۰ بود دو سه ماه بعد زایمانم شدم ۵۲ ت ...

شما فکر کنم کلا لاغری..

من الان ۸۴ هستم یک ماهه میخوام یکی دوماهی که اولشه کم بخورم یه خرده لاغر بشم که بعدا خیلی اضاف نکن ...

نه اینکه کم بخوری اشتباهه چون بدنت احتیاج داره.واینکه موقعه شیردهی نصف وزنت رو ازدست میدی‌.من ششمین ماه شیردهیم دقیقا۲۰ کیلو کم کردم.به وزن قبل از بارداریم برگشتم

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
نه اینکه کم بخوری اشتباهه چون بدنت احتیاج داره.واینکه موقعه شیردهی نصف وزنت رو ازدست میدی‌.من ششمین ...

من خیلی استعداد چاقی دارم متاسفانه..

من خیلی استعداد چاقی دارم متاسفانه..

من به سمت بابام بردم استعداد چاقی دارم.یعنی توی عمه هام و دختراشون من باوزن ۷۸و قد ۱۷۰،لاغر ترینشونم.ولی موقعه شیردهی لاغرشدم

من به سمت بابام بردم استعداد چاقی دارم.یعنی توی عمه هام و دختراشون من باوزن ۷۸و قد ۱۷۰،لاغر ترینشونم ...

خدا کنه منم لاغر بشم پس

خدا کنه منم لاغر بشم پس

میشی صددرصد نگران نباش

من هفته ۳۳ هستم. هنوز هیچی اضافه نکردم‌. خیلی خیلی رعایت میکنم. گاهی نیم کیلو میرم بالا بعد همون رو میام پایین. من قدم ۱۵۸ هست. البته ۱۶ سال پیش ۱۶۰ بودم . بعد دو تا زایمان دو سانت کوتاه شدم. وزنم هم زمان شروع ۶۳ بود که الان هم همونه. یعنی ۵ کیلو اضافه وزن حداقل. 

وزن بچه توی هفته ۳۲، ۱۷۷۰ بود که دکتر گفت نه ریزه نه درشت و کاملا نرمال هست.

حالا ببینم ۶ هفته باقی مونده چقدر اضافه میشم یا همین طوری باقی می مونه.

من سر اولی خیلی خیلی و سر دومی هم زیاد اضافه کردم و بازو و ران و خلاصه همه جای بدنم آویزون شد. اینبار از ترسم خیلی رعایت میکنم.

من هفته ۳۳ هستم. هنوز هیچی اضافه نکردم‌. خیلی خیلی رعایت میکنم. گاهی نیم کیلو میرم بالا بعد همون رو ...

منم خیلی رعایت میکنم

یک و نیم کیلو کم کردم تو یه هفته، الان ماه اولم

چیکار میکنین که چاق نمیشین؟؟