2777
2789
ببین من اول از همه بنا با توصیه دکترم تا روزی ۳، ۳ و نیم لیتر آب میخورم. طبیعتا حجم ادرار میره بالا ...

شما چطوری ۷ شب شام میخورین بعد چیزی نمیخورید ؟ من هر یه ساعت دلم ضعف میره  بچه هم خودشو سفت میکنه که برو غذا بخور . البته خیلی کم میتونم غذا بخورم . اندازه یه کف دست نون بربری یا نهایت دو برابر اون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چطوری ۷ شب شام میخورین بعد چیزی نمیخورید ؟ من هر یه ساعت دلم ضعف میره  بچه هم خودشو سفت میک ...

اولش خب یه کم سخته. عادت میشه دیگه. من واقعا بعد هفت شب دیگه آب هم نمی‌خورم وگرنه تمام شب توی خط دستشویی در حرکتم. ولی خب صبح هم به خاطر مدرسه اون دوتای دیگه زود بیدار میشم و صبحانه میخورم. ساعت ۶ و نیم هفت صبح صبحانه میخورم. چون شوهرم هم هفت و نیم میره سرکار. 

اولش خب یه کم سخته. عادت میشه دیگه. من واقعا بعد هفت شب دیگه آب هم نمی‌خورم وگرنه تمام شب توی خط دست ...

اخه نینیا وقتی گرسنه میشن تو شکمم خودشومو جمع میکنن . میترسم چیزی نخورم اذیت بشن

اخه نینیا وقتی گرسنه میشن تو شکمم خودشومو جمع میکنن . میترسم چیزی نخورم اذیت بشن

بچه من حالش خوبه. ولی در نهایت هر کسی باید با توجه به بدنش و اونجوری که صلاح میدونه تصمیم بگیره. بعدشم شاید شما از اون دسته ای باشی که با شیردهی لاغر میشه. سخت نگیر. انشاالله بارداری خوبی داشته باشی. الان هفته چند هستی و تا حالا چقدر وزن گرفتی؟

ایول چه خوب .مال منم دو قلو هستن . فعلا  ۵ کیلو  اضافه کردم ولی خودم لاغر شدم . دست و پا و ...

اخی الهی به سلامتی به دنیا بیان  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اخی الهی به سلامتی به دنیا بیان    

اره به خدا  سالم باشن . چون تا الان نمیدونستم باردارم و هیچ دکتری نرفتم خیلی نگران سلامتیشونم . اخه مثلا تپش قلب که میگرفتم پرانول میخوردم یا سردرد میگرفتم آسیفن میخوردم . میترسم چیزیشون شده باشه

اره به خدا  سالم باشن . چون تا الان نمیدونستم باردارم و هیچ دکتری نرفتم خیلی نگران سلامتیشونم . ...

نه ،بد به دلت راه نده ان شاالله که چیزی نشده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چهار  ماه و نیم و ۵ کیلو اضافه کردم

عزیزم من متوجه نشدم دو قلو بارداری. اضافه وزنت کاملا معقوله. فعلا فقط به دو تا بچه ها فکر کن. مصرف نون و برنج و شیرینی رو محدود کن.

انشاالله خیر باشه همه چیز براتون. 

عزیزم من متوجه نشدم دو قلو بارداری. اضافه وزنت کاملا معقوله. فعلا فقط به دو تا بچه ها فکر کن. مصرف ن ...

الانا که اشتهام کلا خوب نیست و غذام کمه . میگن یکم دیگه بگذره اشتهام زیادمیشه. باید مراقب اون زمان باشم احتمالا