2777
2789
عنوان

خانمایی ک دوتا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم آبان ماه سه سال پیش بچه ی دوم رو به دنیا آوردم.خداروشکر راضی ام.ولی اگه شرایط الان بودنه نمی اور ...

واقعا انگار الان دیگه کسی اعصاب درست حسابی نداره.حتی اگر از نظر مالی هم تامین باشیم انقد بخاطر این بیماریا و تنش های جامعه تو فشاریم ک روانمون رو بهم میریزه.

الان اونایی که بزرگ شدن و خواهر برادر دارن به چه دردشون خوردن ؟!

من خودم دوتا خواهر و دوتا برادر دارم

همین که موقع دلتنگی، باهاشون حرف میزنم، وقتی یکیش نیس، با اون یکی صحبت میکنم

وقتی تو غم ها و شادی ها باهمیم

داشتنشون نعمته بنظرم 

من خودم یه دختر و یه پسر دارم،  گاهی میگم کاش شرایط مالی خوبی داشتم نمیگم از اون میلیادرای بی غم، فقط خونه حیاط دار داشتم که دخترم بی خواهر نمونه 

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

در کل ببین عزیزم با توجه به شرایط الان مملکت اگه خیلییی مایه داری و یا اعصاب درست درمون داری خودت و شوهرت و اینکه مادری کسی چیزی نزدیکته برای کمک گهگداری و اینکه میدونی بچه اولت واقعا نیاز داره به خواهر یا برادر بیار 

در غیر این سه مورد اشتباهه محضه 

و البته بنیه و توان جسمی خودت رو هم بسنج 

وای دومی جیگره دلم نمیاد بگم نمیاوردم همیشه خداروشکر میکنم بابتشون حالا من اصلا اون موقع دومی رو  نمیخواستم و شوهرم اصرار کرد االان با اینکه اذیتم شب بیداری و ... حسابی خستم میکنه ولی هیچ وقت نتونستم به زبون بیارم که من بچه نمیخواستم تو اصرار کردی دلم نمیاد میگم خدا قهرش میگیره از ناشکریم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
واقعا انگار الان دیگه کسی اعصاب درست حسابی نداره.حتی اگر از نظر مالی هم تامین باشیم انقد بخاطر این ب ...

دقیقا عزیزم.بعضی وقتها روی بچه ها داد میزنم بعدش عذاب وجدان میگیرم.

دو تا دارم پشیمان نیستم ولی خوب بدن بیشتر تحلیل میره اونم بستگی داره بدن هر کس متفاوته اگه اگاه باشیم و به خودمون برسیم تحلیل و ...خیلی کمتر میشه ..

من فاصله زیاد را انتخاب کردم چون فکر میکنم با شرایط اقتصادی متوسط فاصله بچه بیشتر باشه بهتره چون فقط همبازی بودن کودکی نیست در بزرگسالی که بخوان ازدواج کنن و دانشگاه برن بچه با فاصله کم از نظر اقتصادی فشار بیشتری به خانواده تحمیل میکنه.

هر چند میل باطنی آدم به فاصله کمه و دوست داره بچه اول شاد باشه و بازی کنه .ولی متاسفانه بچه اولم محروم بود از همبازی و اون موقع به بچه دوم فکر نمیکردم و نمیخواستم ولی بعد شدیدا پشمان شدم و تصمیم گرفتم بیاد. خدا را شکر

منم آبان ماه سه سال پیش بچه ی دوم رو به دنیا آوردم.خداروشکر راضی ام.ولی اگه شرایط الان بودنه نمی اور ...

ضعف اعصاب بخاطر وجود گرونی ها، بعضی حسرت ها و..

برای من، علت اصلی عصبانی بودنم، نبودن خونه جدا از خونه مادرشوهرم. با بعضی رفتارا و دخالتاش همیشه گند میزنه به اعصابم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
واقعا انگار الان دیگه کسی اعصاب درست حسابی نداره.حتی اگر از نظر مالی هم تامین باشیم انقد بخاطر این ب ...

ببین اعصاب خیلی مهمه ها ! اگه میدونی نمیکشی نیار چون بعدا اون طفل معصوم هم عصبی میشه رو بچه اولت هم تاثیر میذاره دوتا بچه با یکی خیلیییی فرق میکنه چون اولی هم حساس میشه و … کلا داستان داری 

وای دومی جیگره دلم نمیاد بگم نمیاوردم همیشه خداروشکر میکنم بابتشون حالا من اصلا اون موقع دومی رو &nb ...

اینکه الان دوتا داری جای شکر داره واقعا.منظورم اینه الان تصور کنی ی بچه داری همه شرایط رو درنظر بگیری دومی رو میاری

بچه اوردن بد نیست ولی با این وضعیت بده خیلیم بده.

اگه هم خواستی بچه دار بشی قبلش حتما مطنئن باش که سلامت روان خودت سالمه حتی اگه لازم شد تست هم بده. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بچه اوردن بد نیست ولی با این وضعیت بده خیلیم بده. اگه هم خواستی بچه دار بشی قبلش حتما مطنئن باش که ...

از لحاظ سلامت روان سالمم حوصله بچه رو هم دارم چون عاشقشم. .جسمم انگار ضعف دارم.