2789

دخترم ۲سال ونیمه 

حدود یکماه پیش سرماخورده شد دو بار بردم دکتر علائم سرماخوردگیش خوب شد اما از اونموقع ۴۰ روزی میگذره که هنوزم انگاری دماغش کیپه از دهان نفس میکشه که باعث میشه خروپف کنه 

و چیزی که منو میترسونه همون نیم ساعت اول که میخوابه تف از دهنش  بیرون میاد دور لبش تف غلیظ خیلی کم مثل کف جمع میشه 

تو نت سرچ کردم نوشته بود بخاطر تنفس از دهان و سرماخوردگیشه

اجازه نمیده تو دماغش قطره بریزیم هر چند چیزی تو دماغش نیست مطمئنا سینوساش گرفتس

باید دکتر حلق و بینی ببرم یا دکتر متخصص کودک ؟؟ 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

خواهشا اگه موردی اینجوری دیدید راهنماییم کنید 

شوهرم میکه بهش انتی بیوتیک بدم! میگه تو سینوساش چرکه

اما بدون دستور پزشک میترسم چیزی بدم 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر منم اینطور بود تا انتی بیوتیک دادم خوب شد سینوساش چرکی ببر اطفال خوب یا دکتر گوش

آنتی بیوتیک چی دادی بهش 

میگم از دکتر اشنای دوستش پرسیده گفته ازیترومایسین ۲۰۰ بده اما پیدا نکرده ۱۰۰ خریده !!

نگران نباش. ببرش پیش متخصص حلق و بینی. احتمالا به خاطر لوزه هاش باشه. حتما ببرش دکتر

خدا کنه لوزه هاش مشکلی نداشته باشه و سرماخورده باشه زود خوب بشه 

بچم مطمئنا دهنش خشک میشه از دهان نفس میکشه 

خدا کنه لوزه هاش مشکلی نداشته باشه و سرماخورده باشه زود خوب بشه  بچم مطمئنا دهنش خشک میشه از د ...

ان شاالله که همین طوره و چیز مهمی نیست. ولی چون میگید چند وقته این طوره حتما پیش متخصص ببریدش

نگران نباش. ببرش پیش متخصص حلق و بینی. احتمالا به خاطر لوزه هاش باشه. حتما ببرش دکتر

فردا میبرمش فقط نمیدونم دکتر حلق وبینی ببرم یا متخصص اطفال ..

خودم احتمال میدم از اثرات سرماحوردگیه و سینوساش چرکیه چون صداش هم افتاده

فردا میبرمش فقط نمیدونم دکتر حلق وبینی ببرم یا متخصص اطفال .. خودم احتمال میدم از اثرات سرماحورد ...

ببخشید شما انتی بیوتیک دادین بهش تا خوب شد؟تو رو هدا جواب بدین پسر منم چند روزه سرما خورده الان همینطوره

ببخشید شما انتی بیوتیک دادین بهش تا خوب شد؟تو رو هدا جواب بدین پسر منم چند روزه سرما خورده الان همین ...

دختر من علائمدسرماخوردگیش خوب شد اما متاسفانه هنوز دماغش شبا کیپ میشه و با دهان باز میخوابه و خرو پفش خوب شده !! 

بله من آزیترومایسین و شربت دیفن و قطره بینی استفاده میکردم 

سلام دختر منم همینجور شد تب کرد اول بعدم سرفه خر پف کف دور دهن خیلی ترسیدم برای چی 

دور دهنش تفه بخاطر اینه که نمیتونن از بینی نفس بکشن و از دهانه گلوشون خشک میشه و تف غلیظ تر 

مشکلی نیست  انشالا زودتر خوب میشن 

خواهشا اگه موردی اینجوری دیدید راهنماییم کنید شوهرم میکه بهش انتی بیوتیک بدم! میگه تو سینوساش چرکهام ...

سلام دختر منم مثل دختر شما با همین علائم هست. دکتر هم بردم. آنتی بیوتیک داده ، داره مصرف میکنه ولی هنوز خرخر داره. بینیش تمیزه ولی میخوابه انگار بینیش پره و خرخر و پف داره.