2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
چه زودازشون املاگرفتن اماعالی نوشته حساس نشوبذارباحال خوش وشاددرساش روبخونه

آره هرروز املا میگه،ممنون عزیزم باشه همین کارو میکنم

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم،فکر میکردم خیلی بلده،آخه اولیه حالا سخت نشده

چرا بابا 

واسه ما آسونه ولی واسه خودشون سخته

مثلا کلمه آداب و ادب و با ادب سخته یا خیلی وقتا دَ و دا رو اشتباه می گیرن

معلم بچه ی من بدون اینکه اطلاع بده املا می گیره و غلطاش هم بهمون نمیگه و فقط بچه هایی که خیلی مشکل دارن تو خصوصی بهشون میگه و راهکار میده

بله عزیزم،فکر میکردم خیلی بلده،آخه اولیه حالا سخت نشده

راستی میگمااا تو خودت با این سن ، تو همین جمله ای که تو تاپیکت نوشتی دو تا غلط داری اونوقت از بچه ی بیچاره انتظار ۲۰ داری🤣🤣

صبر داشته باش گلم🤭

راستی میگمااا تو خودت با این سن ، تو همین جمله ای که تو تاپیکت نوشتی دو تا غلط داری اونوقت از بچه ی ...

🤣🤣🤣🤣نه بابا اتفاقا من تو دوران تحصیل از اونایی بودم که املا همیشه بیست بود ،ولی متاسفانه گیره یه گوشی افتادم که خودش کلمه هارو به اختیار تغییر میده تا چشم می‌ره رو تایپ خودش یه کلمه دیگه مینویسه😄😄😄😉

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
🤣🤣🤣🤣نه بابا اتفاقا من تو دوران تحصیل از اونایی بودم که املا همیشه بیست بود ،ولی متاسفانه گیره یه ...

🤣🤣

بابا فشار نیار روش

من از بس بابام بهم استرس میداد که باید ۲۰ بشی املامو ۱۹ هم که میشدم اینقدر گریه می کردم که معلم دلش میسوخت و گاهی دوباره ازم املا می گرفت و این باعث شد من تو تمام دوران تحصیلم ممتاز باشم اما هیچوقت از درس خوندنم لذت نبردم

چه گریه ها که نکردم اما همشیواشکیو به دور ازچشم خانواده

اما همیشه از این کارش ناراحتم چون باعث شد من یه آدم کاملا استرسی بار بیام و تو کل مسائل زندگیم اذیت بشم حتی الان که دارم با بچه ی خودم کار میکنم استرس می گیرم

گاهی پسرم میگه مامان چرا اینقد عجله می کنی من داره حالم بد میشه اما دست خودم نیست

حتی واسه خرید یه لباس و وسیله خونه هم استرس دارم، حتی واسه مهمون

خیلی بده

تو رو خدا به خاطر ۲۰ شدن بخش گیر نده

همینکه زیر ۱۷ نباشه به نظرم عاالیه