2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 22 پست
خواب و غذات چطوره؟ به موقع میخوابی؟ به موقع غذا میخوری؟ 

فست فود و سرخ کردنی زیاد میخورم خوابم صحیح نیست صبح میخابم تا بعد ظهر اینا نه وعده های غذاییم جابه جا میشه تغذیم پز از چربی ایناس فک کنم دلیل اینطوری شدنم همینه اخه تحرکم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند ماه استفاده دارو باردار شدین؟

من چندماه دارو خوردم و سونو گرفتم و روز 13 سیکل آمپول آزادسازی زدم ولی خیلی استرس داشتم نتیجه نگرفتم، دیگه خسته شدم گفتم اصلا بچه نمیخوام، رفتم سرکار اصلا از فکر بچه هم اومدم بیرون، دیگه استرس نداشتم، صبحانه و ناهار و شام به موقع میخوردم، شبا به موقع میخوابیدم، صبحا زود بیدار میشدم میرفتم سرکار، توی کارخونه کار میکردم خیلی فعالیت داشتم، صبحانه نون و پنیر و خیار و سیاهدونه میخوردم، ناهار از خونه میبردم، میان وعده میوه و نون و حلواخرما میخوردم، ماست با آویشن میخوردم، شبا قبل از خواب یه لیوان شیر با نبات و هل و دارچین و زنجبیل میخوردم، بعد از 2ماه باردار شدم 

من چندماه دارو خوردم و سونو گرفتم و روز 13 سیکل آمپول آزادسازی زدم ولی خیلی استرس داشتم نتیجه نگرفتم ...

ممنونم منم سبک زندگیمو عوض میکنم در ضمن خیلی تبریک میگم بهتون زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه