2777
2789
عنوان

مرگ من بیاید به کمک نیاز دارم

3600 بازدید | 67 پست

5 ماهه عروسی کردم شوهرم رابطه جنسی باهام نداشته منم میرم سمتش عصبی میشه همه اینا به کنار چند روز پیش جاریم بهم گفته نازا خیلی سخته وختی هنوز دخترم و این حرف رو می‌شنوم 😔

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا شوهرت مشکل داره خو 

دختری؟کسی ک مشکل داره زن گرفتنش چیه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

جاری چی گفته؟🤔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
شوهرت یعنی نمیخادددد چه عجیب

واسه خودمم خیلی عجیبه خودمم سنی ندارم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

عزیزم اول اینکه چه جاری بی فرهنگی دارید

همسرتون شاید مشکل جنسی دارن

ازدواج تون سنتی بوده یا دوست بودید؟

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

واسه چی مگه نمیخادت؟یا بیماری خاصی داره؟ک پنج ماه طول کشیده خب حتماً ی کاسه زیز نیم کاسشه دلیلش چیه

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
وای مگه میشه چطوری خودشو خالی میکنه پس؟بهت محبت میکنه؟

اصلا منم اولا اصرار میکردم دیدم اخلاقش هم سگی میشه الان کاری ندارم مثل دوتا غریبه ایم تو یه خونه