از دندونم فقط یه ریشه پوسیده مونده بود مجبور شدم درارمش کلا، ساعت هشت امشب ولی هنوز خونش بد نیومده، فکم درد گرفت آنقدر دستمال گاز زدم.
کسی راه حلی داره؟
خدا خیرتون بده
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁♀️ و شلوغ نشه🤦♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین ❤❤❤
سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁♀️ و شلوغ نشه🤦♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
من دندونم رو کشیدم دکتر گفت برو سریع بستنی بخور خونریزی نکنه
بگم بره بخره یعنی😒