2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از کشیدن ریشه دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 24 پست
چقدر شد ؟رفتی پیش متخصص درمان ریشه؟

نه دکتره طرف قرارداد بیمه اس 

نزده متخصص درمان ریشه تو کارتش

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همدردیم

امامن عصب کشی ردانجام داد وپانسمان کرد.تا جلسه بدی هفته اینده وقت دارم

پانسمانش افتاد

بعدهم کلا گفت ۵_۶جلسه دیگه کار داره

جراحی لثه هم داره

موقع خوردن فک بالا پایین شدن

دندونم چندبار گاز گرفتم

با اینکه از اون ورش میخورم

بازم فشار میاد

موندم تاهفته دیگه ...

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نه به همسایه بگو بره بخره     پس به کی میخوای بگی بخره شوهرت میخره دیگه

خوابه آخه 

بیدارش کم دیگه نمی تونه بخوابه 

حالا مجبورم دیگه 

مرسی که گفتی 🥰

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

تا ۲۴ ساعت طبیعیه.

چای کیسه‌ایی بذارید داخل اب جوش بعد اینکه خنک شد نیم ساعت روی حعره قرارش بدین کمک می‌کنه به بند اومدن خون.

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

ببین منم مثل توم یه زره گوشت سینه مرغ رو گاز نمیخواد بری ذغال بازی اینا رو گاز یخورده کباب بشه

کامل نه ها یخورده که طعم خامی نده بعد بزار جای دندونت

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
ببین منم مثل توم یه زره گوشت سینه مرغ رو گاز نمیخواد بری ذغال بازی اینا رو گاز یخورده کباب بشه &nbs ...

روش خوبیه 

ولی هیچ گونه گوشت و مرغی ندارم در یخچال 🙄

روش خوبیه  ولی هیچ گونه گوشت و مرغی ندارم در یخچال 🙄

ای داد 

آبلیمو بریز رو پنبه بزار روش

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏