2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین و دهن لق و وابسته😐

1686 بازدید | 32 پست

به نظرتون با شوهری که هرچی میشه حتی کوچکترین اتفاقات خصوصی زندگی رو میره میزاره دست خانوادش و هرچی میگی بهش اینکار درست نیست باید چیکار کرد؟ 

همچنین مردی که هرچی خانوادش میگن میگه چشم و وابسته خانوادشه در حدی که یه مسافرت میرن این بی تاب میشه و احساس تنهایی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با همچین کسی ازدواج‌نکنین‌ توروخدا

چه وضعه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام عزیزم وابستگی واقعاعذاب اوره  کلابامردایی ک وابسته خونواده اندزندگی کردن سخته شوهرمنم اونطوری بودولی به مروزمان یکم بهترشده البته دربیشترمواقع توظاهرخوب ومهربون بودن ولی الان خودواقعی خونوادش دیده دیگ مثل قبل نیست 

ازمشاوره تلفنی رایگان کمک بگیر عزیزم راه حل بهت میده سعی کن یکم اروم اروم افراد مختلف رو براش مثال بزنی که راز زندگیشونو به کسی نمیگن و آرامش دارن براش به شکلهای مختلف توضیح بده 

سلام عزیزم وابستگی واقعاعذاب اوره  کلابامردایی ک وابسته خونواده اندزندگی کردن سخته شوهرمنم اونط ...

فکر کن شوهرم میگه مامانمو دوست ندارم کریح و زشته خواهرمم کریحه!!! ولی به شدت به اونا وابسته ست و به منم از اول ازدواج اجــــــازه صمیمیت نداد و توی ماه عسل که بهش گفنتم عزیزم ما زن و شوهریم و باید با هم یکی و صمیمی باشیم گفت ببین من خوشم نمیاد آدما از یه حدی بیشتر واردم بشن تو زندگی خودتو کن من زندگی خودمو. حتی مامانش هم گفت من هزار راه رفتم که باهام صمیمی باشه نمیزاره.. 

مشاوره هم رفتیم گفتن خانواده همسرت و خود همسرت تو هم هستن ولی صمیمی نیستن