2777
2789
عنوان

چطوری فراموشش کنم؟

449 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خیلی ناراحتم من سی و سه سالمه تا الان ازدواج نکردم سال قبل با پسری اشنا شدم که ادعا میکرد شدیدا عاشقم شده و من رو با حرفاش گول زد درسته قصدش ازدواج بود و منو به همه جا خونه فامیل و.. میبرد و حتی یه مراسم کوچیک هم گرفتیم البته عقد و.. نشده بود من بهش اعتماد کردم و فکر کردم تا اخر عمر اینطوری عاشقم می مونه و اون دختری منو ازم گرفت الان چند ماهیه که ازم سرد شده دیروز هم تو گوشیش دیدم با دختری حرف میزنه و کلی حرفای عاشقانه بهم زدن خیلی ناراحتم الان دلیل سردیشو فهمیدم همه ش از من ایراد میگیره کسی که یه زمانی به من افتخار میکرد الان همه ش میگه سنت زیاده اینطوری اونطوری هستی همه ش میگه درسته سنت زیاده ولی بازم برات خواستگار پیدا میشه

خیلی با حرفاش اذیتم کرده امروز بهش پیام فرستادم دیگه کات کردم چون بیشتر ااز این تحمل اذیت هاشو نداشتم از یه طرف نمیدونم چطوری با بدبختی هام کنار بیام با تنهایی تو این سن و سال با زندگی و دختری ای که ازم گرفت

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

عزیزم اولا سنت زیاد نیست غلط کرده گفته بااین سن وسالل...30تازه اوج جوانیه اصلاسنی نیست

واینکه باهات رابطه برقرارکرده اگه خانوادت پشتت هستن میتونی به دادگاه شکایت کنی مجبورش میکنن عقدکنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خودتو ناراحت نکن اما بهش بگو چرا قبل اینکه دختریمو بگیری اینفکرارو نکردی 

الان که منو وابسته خودت کردی و کاری ک خاستی رو کردز میخوای ول کنی و بهونه گرفتی 

بگو وظیفته بیای خاستگاری وگرنه ابروتو میبرم 

وا دیگه باکره نیستی ازش شکایت کن

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

عزیزم اولا سنت زیاد نیست غلط کرده گفته بااین سن وسالل...30تازه اوج جوانیه اصلاسنی نیست واینکه باهات ...

دیگه اون زندگی ارزششو نداره

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

به این اتفاق به چشم یک درس نگاه کنین نه یک شکست ، از اون آدم فاصله بگیرین ، فکر اونو از سرتون بیرون کنین ، تا ۱ سال حداقل وارد رابطه جدید نشین ، اگر امکانش هست به روانشناس برین در غیر اینصورت مطالعه کنین ، مطمئنم روز های خیلی زیبایی در انتظار شمان💙

خوب خیلی سخته عزیزم ...ولی دنیا به آخر نرسیده 

خودش چن سالش بود ؟ شاید به خاطر تنهایی و وابستگی رود تن به خواسته ش دادی که اشتباه بوده ولی اتفاقیه که افتاده 

سعی کن وقتتو پر کنی مشغول باش بهدخاطر تنهایی به کسی دل نبند 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
دیگه اون زندگی ارزششو نداره

بله ولی باعث میشه این بلارو سرکسی دیگه نیاره

واینکه عقدکردن جدابشه که حداقل خواستگار اومد بگه جداشدم.ویه سری خسارات مالیم پرداخت میکنه.امااگه کسی جلوشو نگیره بازهم بانفربعدی تکرارمیکنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بهترین کارو کردی 

زمان همه چیرو درست میکه 

فوق میری ترمیم میکنی اگه خیلی برات مهمه با اینکه فقط 40درصد دخترا تو اولین رابطه خونریزی دارن

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

نمیخوام با شکایت و شکایت بازی مجبور بشه منو بگیره و یه زندگی سرد و بی روح داشته باشم تا الان منتظر بودم یکی بیاد که زندگی عاشقانه شروع کنیم وقتی دلش دیگه با من نیست چه شکایتی، بعد اینکه شکایت هم کنم دستم به جایی نمی رسه چون بعد سه روز میگن دیگه تشخیص داده نمیشه و اینکه خودم رو مقصر میدونن که قبل عقد این کار رو انجام داده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

واسه چی انقدر ناامید شدی !! قیامت که نشده آدن ممکنه اشتباه کنه و گول بخوره کم نیست از این جور پسرا مطمعن باش اون دختری که الان باهاش حرف میزنه چند روز بعد اونم ول میکنه اشتباه میکنه تو هنوز جوونی در ضمن فراموشی یک نعمته البته الان درکت میکنم یکم سخته و حالت بده ولی بهت قول میدم انشالله چند روز دیگه کامل از یادت میره خدارو چه دیدی شاید به صلاحت نبود و یکی بهترو برات داره توکلت به خدا باشه اصلا هم ناامید نشو