2777
2789
عنوان

میخوام دیگه نذارم بچه ام بره مدرسه

1069 بازدید | 32 پست

۲۸ شهریور دنیا اومدن . دوقلو هستن .پیش دبستانی نرفتن

خیلی خیلی ضعیفن اصلا یاد نمیگیرن تازه اولشه روانی شدم از بس گفتم با دا .... میشه دیگه نذارم برن

اشتباهت اینه که پیش نفرستادی

اگه نرن که معجزه نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر باهاشون کار کن یا روش اموزشی دیگه ای پیش بگیر با شکل اهنگ انیمیشن

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

اگه نمیتونی باهاشون کار کنی براشون معلم خصوصی بگیر

ولی اصلا منطقی نیست که نذاری درسشونو بخونن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سال دیگه بزرگترن بازم بهتر میشن

ینی یه سال بندازیشون عقب؟کارت اشتباهه

بذار امسال برن

خودت تلاشتو بیشتر کن 

توی خونه باهاشون درس کار کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فکر میکنی سال دیگا بهتر میشن نه اصلا اول دبستان اکثر بچه ها روانی میکنن تا یاد بگیرن واسه همین میگن بچه دوم رو تو سال اول بچه اول نیارید 😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍